STYLEMOOD.SE PÅ INSTAGRAM

Vill bara upplysa er om att jag och mitt företag finns på instagram @stylemood.se. Ni är redan ett flertal som följer, vilket glädjer mig, men tänkte att det är lika bra att tipsa ännu en gång. Som ni ser så blandar jag hejvilt med både min egen inredning, veckans erbjudanden, smakprov från min vardag och massa produktbilder på det jag säljer i webshopen stylemood.se.
 
Den här veckan har jag erbjudande på glasflaskorna med lock och sugrör för endast 24.65 SEK/ST. De är perfekta till smoothie, nypressad juice eller annan härlig dryck! Passa på att klicka hem dem direkt, priset gäller bara veckan ut sen återgår de till ordinarie pris.
 
 

40 Replies to “STYLEMOOD.SE PÅ INSTAGRAM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *