NÄR ÅNGESTMOLNET HÄNGER ÖVER HUVUDET

Dagen igår försvann i ett svept eftersom jag hade fullt upp från morgon till sen kväll, men fick åtminstone en stund värd guld, med min fina vän och hennes lilla son. Idag däremot har jag vaknat upp totalt på fel sida, med ångestmolnet hängande över huvudet och tänker därför tillbringa dagen med företagsjobb och svarande av bloggkommentarer här i sängen. Hatar såna här dagar, det är liksom ett sånt bakslag när jag tycker att jag har haft det så bra på sistone med tryggheten till att få jobba mycket, fått njuta av himla härliga dagar med min kärlek/familj, bra beställningar i företaget och när jag mått så bra i mig själv i en period. Som sagt, avskyr ångest. Nedan ser ni min vy just nu, glad att det är ljust och soligt ute åtminstone. Ikväll ska vi iväg på kalas för Patriks lilla mormor som fyller år idag, så ska försöka vända min inre känsla till något härligare under dagen.
 
Nåväl, ni har väl inte missat att stylemood.se har koppar-rea?! Jag har alltså satt ner priserna på ALLT koppar/roséguld-färgat i webshopen, så skynda fynda!! Gäller så långt lagret räcker eller längst t o m vecka 9.
 
 

0 Replies to “NÄR ÅNGESTMOLNET HÄNGER ÖVER HUVUDET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *