TAR IN GRÖNSKAN

Att jag ens hinner med att leva känns det lite som just nu, men jag vet att jag har både en lugnare vecka nästa vecka att se fram emot och sen är mars en betydligt lugnare period om man ska tro mitt schema, men vi vet alla hur det kan bli när man väl är där. Idag är jag dock megaeffektiv och gör precis allting samtidigt. Jag har en tvätt igång nere i tvättstugan sedan 10-tiden, jag försöker diska bort diskhögen, jag dammsuger, jag bäddar rent, jag torkar av ytor, jag plockar, jag bloggar, jag fotar och jag försöker tugga i mig någonting däremellan. Tänkte åtminstone försöka ha det liiiite städat när min vän Josefine tittar förbi på fika i eftermiddag (äntligen kan vi ses!) och sen är det ju härligt att lämna ett städat hem innan man sticker iväg och jobbar kvällspass.
 
Instagram-tävlingen där man kunde vinna en Esther Ljusstake är nu avslutad och vinnaren är kontaktad. Håll utkik på instagram @stylemood.se, det kommer mer vill jag lova! Ha en fin tisdag kompisar! 
 
 

0 Replies to “TAR IN GRÖNSKAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *