2015 I EN LISTA

Hur har ditt år varit?
Det har varit ett bra år med resor, examen och det senare halvåret har innehållit massa jobb! Jag startade även upp mitt företag StyleMood och gjorde en rejäl uppfräschning i lägenheten med min fina sambo.
 
Har du gjort något 2015 som du aldrig gjort förut?
Ja, jag har rest med pojkvän och familj (både hans och min egen på två olika resor), varit på Disney World, startat företag, börjat jobba i Coop-butik, köpt plastgran och ja en jävla massa annat såklart!
 
Bästa filmerna du sett?
Jurassic World och Fast and Furious 7 var årets bästa filmer.
 
Har du lärt känna någon ny?
Det har jag absolut, framför allt mina kollegor som jag nu har delat arbetsplats med sen i mars/april.
 
Det bästa med året?

Resorna, ekonomiassistent-examen, att få jobba, 2-årsdagen med Patrik och företagsstarten, helt klart!
 
Det sämsta med året?
Att tiden inte varit med mig/oss riktigt och all väntan på färgen till lägenheten.
 
Vilka länder besökte du i år?
Amerika (Florida) och Thailand, med ett flertal mellanlandningar i England!
 
Vad har du spenderat mest pengar på?
Mat och inredning skulle jag tippa på. Men sparkontot har också växt lite!

 
Vad är du stolt över?

Min examen och betygen, samt att jag vågar ta tag i mina drömmar.
 
Största framgång på jobbet?
Vikariatet som ansvarig på frukt&grönt, och min succé-försäljning på blommorna för någon vecka sen, där vi som liten butik till och med nästan sålde mer än största Coop-butiken här på Gotland! Då var jag stolt minsann!
 
Största framgång på det privata planet?
Eeeh, vågat mer? Klippte av håret ca 25 cm, gjorde en piercing i käften och tog chansen att förverkliga min dröm om att öppna egen business.
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Umgåtts med vänner/familj och fotat.

 
Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Brytt mig så mycket om vad alla andra tycker, tänker och tror.
 
Blev du kär i år?
Var redan kär när året började och den har bara växt sig starkare!
 
Vad ska du göra år 2016?
Sprida StyleMood och få dess utveckling att gå framåt, resa till London med sambon, njuta mer och färdigställa lägenheten helt och hållet med allt pyssel/fix. Förhoppningsvis ska jag hitta en jobbnivå som gör att jag kan kombinera både ett eget företag med ett annat arbete på sidan av.
 
Har du några nyårslöften?
Nej, jag har mål med mig själv och företaget, men inte löften!

0 Replies to “2015 I EN LISTA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *