HALLÅ ARBETSLÖSA LIVET

Jobbat långpass hela helgen och nu när jag kom hem så känns det nästan lite tomt, det var nämligen sista arbetspasset och jag säger hej till arbetslösa livet för nu. Självklart har jag att göra med mitt egna företag, så sysslolös är jag inte, men den där tryggheten med inkomst och arbetstider är borta och det är alltid lika jobbigt. Hoppas dock att allt löser sig fort och till det bästa för min egen skull. Men en sak är säker och det är att jag välkomnar lite lugn och ro nu efter en hektisk tid. Framför allt ska jag njuta av att ha tid till vardagssysslor och soffhäng!
 
 

0 Replies to “HALLÅ ARBETSLÖSA LIVET”

 • Under hela 2015 så levde jag endast på inkomsten jag fick från mina sociala medier. Vid många tillfällen ville jag bara bryta ihop för det är fruktansvärt tufft att vara egen företagare men när du får såna stunder kom ihåg att hårt arbete lönar sig alltid! Det kommer vara skit svårt de första året men kämpa på. Jag tror på din idé och ett tips är att samarbete med många bloggare så att dom sprider din hemsida. Bloggare är bästa sättet att synas på idag för företag. Lycka till 🙂

 • Hoppas det blir som du tänkt dig snart då 🙂 Det är bra att ta risker och företaget är ju något du vill komma längre med, antar jag i alla fall, än att ha det som sidoprojekt så då ska ju det få ligga i centrum ett tag. 🙂 Jag håller tummarna!

  svar: Tack så mycket fina du <3 Det blir nog bra så småningom!

 • försök att njuta lite av ledighet nu och INTE stressa upp dig bara. Du kommer ju jobba med egna och om det sedan inte går runt ekonomiskt får du ta det DÅ. nu ska du njuta av lugnare dagar 🙂 KRAM!

 • Skönt att ha något på sidan ändå. Själv är jag helt arbetslös och det är så frustrerande!

  Svar:
  Ja, det var det verkligen 😛

  Kram

 • Åh ja det är alltid lite läskigt, men jag säger lycka till till dig, jag tror det kommer att gå superbra!

  sv: Tack finis! Åh ja men ellerhur!
  Kram

 • Låter skönt att få vara lite arbetslös en mindre framtid och kunna fokusera på det man egentligen vill hålla på med – ditt egna företag. Så jag önskar dig all lugn och ro och all lycka till att du kommer att fixa företaget och bli riktigt känd! 😉

  Sv; nej, det är inte så kul… Väldigt jobbigt faktiskt. Tack ska du ha, det hoppas jag också!
  Ja, det är riktigt kul att få jobba lite och tjäna in lite pengar. Skönt att dem även har behov av mig! 🙂

 • hoppas att du kommer få hoppa in som extrapersonal åt dom i alla fall 🙂

  sv; vad kul att du gillade att läsa mina svar på listan 🙂 ja, jag älskar ju dom filmerna så det var självklart att den var årets bästa film och farvälet var väldigt fint. jag fällde nån tår på bion då. haha :’)

  skönt att det gick bra på jobbet och att det har blivit mycket lugnare nu 🙂 ja min helg var bra tack. den var lugn, vilket var skönt 🙂 kramar <3

 • Kan tänka mig det känns tomt 🙁 det finns inga jobb att söka alls? 🙁 Men som sagt, helt sysslolös är du ju inte och du mår nog bara gott av lite vila nu =)
  SV: Jo jag gillar också ingefära så den var len i halsen haha 🙂 Det låter bra! Kram hoppas veckan startat bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *