GLASBOX I SET OM TVÅ, PRIS 98 SEK

Igår la jag ytterligare en order hos min leverantör för att få in lite nytt och fräscht till företaget, vilket jag vet att många undrat över. På ett sätt kan man säga att hela sortimentet ännu är under uppbyggnad, dels pga att jag inte är mer än en människa som precis startat upp ett företag och dels för att jag inte har hur mycket pengar till övers som helst, så jag utvecklar StyleMood’s produkt-utbud efter hand. Man tar ju ett steg i taget och det är nog det som också är det klokaste för en hållbar utveckling. Jag kan lova att det är lika roligt varje gång jag utökar sortimentet med en ny produkt och till den här ordern så blir det mer korgar, fler nya vita marmorbrickor, ljusstakar, mässingfärgat och annat som passar till en vacker dukning. Är ni lika taggade som jag, om inte så hoppas jag att ni blir det när ni får se allt nytt i webbutiken och här på bloggen!
 
Så länge visar jag upp detta fina glasbox-set som säljs i set om 2. Pris: 98 SEK. Beställ på www.stylemood.se eller klicka på bilden för att komma direkt till dem.
 
 

0 Replies to “GLASBOX I SET OM TVÅ, PRIS 98 SEK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *