I ETT HÖRN

Tänka sig att jag fått jobba både igår och idag (långpass till och med) utan någon större förvarning och vem är mer lycklig än jag för det?! Dessutom fick jag ännu ettt pass redan imorgonbitti och jag har fått ett nytt vikariat fram till mitten på maj med alldeles lagom med tider för både hinna med företag och jobb, samt för att kunna vara flexibel för extrapass däröver! Är så jäkla glad att det åtminstone har löst sig ett halvår framöver för mig och att jag får vara kvar på min kära arbetsplats som jag trivs så bra på. Nu hoppas jag även att sommaren ordnar sig till bästa sätt och att jag kan lösa det inom den närmaste tiden för att vara mer trygg i min livsbubbla och för framtiden.
 
En annan bra sak, vi har ordnat till ännu ett hörn i lägenheten! Den gamla byrån fick flytta ut ur vår kaosartade walk-in-closet och agera normal prydnadsplats här i stora rummet. Med lite blommor, en spegel och ljusstakar så blev det ganska så bra om jag får säga det själv! Mer bilder kommer när jag hinner!
 

 

0 Replies to “I ETT HÖRN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *