ONE DAY OFF

Ääääntligen en dag fri, sen är det bara två jobbdagar och därefter går jag på 5 dagars ledigt från och med onsdag! Inget ska rucka på det, jag har en drös med företagsjobb som jag bara måste hinna ta tag i och komma i fatt med, så det ska jag ägna två dagar åt samtidigt som jag ska hinna njuta av lite solhäng om vädret är bra. Därefter ska jag och sambon fira våra småbröder i dagarna tre, eftersom som de båda tar studenten i år och det ska bli himla roligt!

Vaknade av att telefonen ringde i morse (har ju fortfarande telefonjour) och kunde därefter inte somna om så jag har redan suttit ute i solen och käkat frukost bestående av avokadoknäckisar och citronbasilika-te. Nu ska jag snart börja fixa mig i ordning för en eftermiddag i stan där vi ska kolla på studenternas bal-kortege och mingla med massa folk.

0 Replies to “ONE DAY OFF”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *