I SÄNGEN MED AVOKADOKNÄCKISAR

Åh vilken fröjd att inte behöva gå upp tidigt på morgonen, utan veta att man börjar jobba först på eftermiddagen för ett pass på kvällen och sen FEM dagar ledigt!! Brukar alltid höra när sambon gör sig i ordning och går till jobbet, men inte ens det uppfattade jag i morse för jag var så trött och sov så djupt, så antar att det var behövligt att få en morgon att sova ut på. När jag väl vaknade ordnade jag avokadomackor, plockade lite i köket och lagade indisk linsgryta (som helt klart blivit en favorit för mig). Ska fortsätta röja upp här hemma lite, sen boosta ihop lite energi för att kunna köra hårt på jobbet under kvällen.
 

0 Replies to “I SÄNGEN MED AVOKADOKNÄCKISAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *