ONE OF FIVE

Första dagen på min långledighet och jag känner mig både produktiv och effektiv! Himla härlig känsla, det råder frid i kroppen och jag har rensat igenom vår walk-in-closet som bokstavligen har varit fylld av skit och kartonger i och med att jag förvarar en del av mina företagsvaror just där. Fördelen med att ständigt ha lite varor här hemma och inte allt borta i lagerlokalen, är att jag snabbt och enkelt kan skicka varorna vid beställning utan att bli drabbad av att både behöva köra till lagret och hämta samt slipper dess bensinkostnad som skulle kunnat gett ytterligare ett påslag på fraktavgiften för er kunder. Vissa av er tycker säkert att 49 kronor är dyrt för frakt, men om ni bara visste hur mycket som jag som bara är en småföretagare (trots att jag är avtalskund) betalar för det faktiska frakten så är den summan betydligt högre. Det gör att jag inte gör någon som helst vinst på fraktkostnaden, som många säkert tror. Stora företag som skickar massor av försändelser dagligen är de som kan gå med plus när de kräver frakt, men de kostar även för dem såklart eftersom det är en tjänst som vi faktiskt köper av just de olika fraktbolagen som finns.
 
Ikväll skulle jag och sambon egentligen iväg på middag hos några vänner men det blev tyvärr inställt pga sjukdom, så nu satsar vi på en hemmakväll istället. Ska fortsätta min rensning men nu i stora rummet i stället och försöka få upp våra tavelhyllor som stått i garderoben i två års tid på väggen. Har äntligen bestämt var de ska sitta!
 
Det är charmiga arbetsskador jag har på mina ben, sånt ingår när man lyfter och tappar tunga lådor på smalbenen samt krälar runt på golvet för att packa upp varor på de nedersta hyllorna.
 

0 Replies to “ONE OF FIVE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *