A MONDAY TAG

Vad ser du fram emot den här veckan? Tre sammanhängande lediga dagar mitt i veckan, sovmornar och myskväll med Emmie.

Ska du göra någonting den här veckan som du inte ser fram emot? Tvätta, men jag vet ju att man alltid känner sig så nöjd när man är klar så det ordnar sig!

Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske? Jag ska se till att det åtminstone blir en dag med lite charkisar och tapas-stuk, sen hoppas jag att jag lyckas göra vietnamesiska vårrullar inom en snar framtid för det är sååå himla gott!

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan? Fota produktbilder till mina sociala medier och gå ut på långpromenader i vårvädret.

Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan? LUGN. Det har varit lite mycket i alla former, så jag vill bara att veckan blir lugn och att jag förblir lugn. Magkatarren sitter i, så jag måste lyssna på mig själv och framför allt när jag har lediga dagar, att jag passar på att komma ner i varv och njuter av det och samt att jag går ifrån det där att hela tiden finnas tillgänglig.

Vad gjorde du igår kväll? Jag jobbade och åt upp mina thai-mat rester, livet är inte lyxigare än vad man gör det till.
 
Vilken låt kommer du lyssna mest på den här veckan? Jag vet inte, men jag ska ta och göra en ny vårig spotifylista att ha till mina powerwalks.

Vad åt du till frukost idag? Har inte ätit frukost ännu, men jag ska ta och kasta i mig något litet, det blir ändå tidig middag här ikväll eftersom jag börjar jobba klockan 17.

Vilken tid på morgonen vaknar du? Vaknar oftast till strax efter sju, men kan somna om och sova någon extra timme när jag vet att jag inte måste gå upp. Dock har det sin charm att gå upp tidigt och få ut mer av dagen.

Hur ser du oftast ut till vardags? Jeans och en t-shirt, jag är inte alls speciellt rolig när det kommer till att klä mig. Annars är det Coop-tröjan och arbetsbyxor som gäller!

 

0 Replies to “A MONDAY TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *