BUTIK LANDA, KLINTEHAMN

Igår var jag iväg och fotade i min mosters butik och här nedan är några av bilderna. Så kul och inspirerande att komma till hennes butik då hon också driver ett företag med fokus på inredning, dock i mer lantlig, klassisk och hållbar stil än det jag säljer i min webshop. Dessutom har hon ju en fysisk butik, vilket jag inte har, samt att hon målar/renoverar möbler som hon sedan säljer och blandar nytt med gammalt. Nu hade hon fått in underbara plädar och filtar från Cozy Living Copenhagen, jag fick känna och klämma på dem och kan ju säga att jag mer än gärna hade haft en själv hemma! Har ni vägarna förbi Klintehamn, så ska ni absolut in och kika!
 

 

0 Replies to “BUTIK LANDA, KLINTEHAMN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *