JAG VILL UTÖKA SORTIMENTET

Efter mitt kvällspass igår åkte jag ut och sov hos mina föräldrar för att jag skulle slippa gå upp så tidigt i morse, då jag skulle möta moster för en powerwalk redan vid 8.30. Hann med en kaffe med mamma innan och sedan betade vi av 8 km och mycket prat, så nu sitter jag här inne i värmen nyduschad och redo för dagen.
 
Jag går i utökande av sortimentet-tankar för StyleMood och försöker planera för vad jag ska ta in för att få alla trådar att gå ihop både ur ett ekonomiskt och hållbart perspektiv. Textiler är absolut en grej som jag vill satsa på, helt klart, jag tänker härliga sängkläder och vackra örngott i första hand, men också mer av lite förvaringsprylar och prydnader. Ni förstår, jag vill bredda sortimentet och försöker klura ut hur jag ska få ut det mesta av det på bästa sätt. Vänta bara, jag ska tala om så fort jag funderat klart!
 
 

38 Replies to “JAG VILL UTÖKA SORTIMENTET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *