MINA EGNA INKÖP FRÅN STYLEMOOD

Bara för att jag driver mitt egna företag där jag säljer varor så betyder det inte att jag själv kan behålla en grej av varje här hemma, även om jag gärna hade velat det. Jag måste ha ett vinsttänk, annars skulle det ju aldrig funka att utvecklas framåt. Dock har jag faktiskt unnat mig att KÖPA två av mina egna varor, eftersom jag så gärna ville ha marmorfat i min och sambons egna köksinredning. Jag valde marmorfatet med handtag från Broste Copenhagen (du hittar det här), tänker mig det perfekt som uppläggningsfat och ikväll ska jag lägga upp lite goda charkisar på den till middagen! Den andra grejen jag köpte var marmorfatet med kant (ja jag har dille på marmor just nu, och det här fatet finns här), som redan står på köksbänken med en oljaflaska, peppar/salt och en koriander-kruka.
 
Hoppas det kan inspirera er lite och hur man kan använda de båda marmor-faten! In på stylemood.se och shoppa loss nu innan vårkampanjen går ut!
 
 

0 Replies to “MINA EGNA INKÖP FRÅN STYLEMOOD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *