NEW IN – A TOP, SHOES & EAR RINGS

Långfredagen är här och jag jobbar ett megapass mellan 10-21 idag, men det ska bara bli kul! Så taggad från gårdagen då allt flöt på smidigt trots otroligt mycket folk och saker att göra. Det är mycket turister som är nere i sina sommarstugor över påsken, så vi märker verkligen skillnad i kundantalet, samt att hela stämningen i butiken förändras vid högtider. Så energigivande på något sätt, påminns återigen varför jag älskar mitt jobb! 
 
Som jag nämnde i gårdagens inlägg så ger våren mig ett galet begär av att shoppa nytt till garderoben. Så eftersom jag inte kunde stå emot mitt begär klickade jag hem lite fina saker från Monki här om dagen och igår hämtade jag äntligen ut paketet. Det blev en topp, ett par nya stilrena skor med lite klack och underbart vackra örhängen. Tänker inviga örhängena på morgonkvällens middag hos mina föräldrar minsann!
 
 

0 Replies to “NEW IN – A TOP, SHOES & EAR RINGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *