TRE SAKER SOM VÅREN FÖR MED SIG

1. Inspirationen. Jag har lätt för att bli så himla inspirations-lös på vintern att det nästan känns som om jag föds på nytt varje gång det blir vår igen och märker då hur jag fångar inspiration på ett helt nytt sätt såhär på vårkanten. Ljuset, dofterna, grönskan och den saknade värmen ger mig sån sinnesfrid att jag kan släppa fram tankar och få inspiration till vad jag både ska äta, hur jag vill forma mitt företag, att ta promenader för att lyssna på härliga poddar och vad jag vill göra med året.
 
2. Shoppingsuget. Vill seriöst köpa en helt ny garderob med bara bra basplagg som jag vet att jag faktiskt kommer ANVÄNDA, och inte bara låter ligga i någon av alla våra garderobslådor. Så här känner jag varje vår, jag vill känna mig fin och klä upp mig lite enkelt men jag har aldrig något att ha på mig och det är så tråkigt.
 
3. Förändringar. Både jag och sambon vill förändra här hemma, flytta saker hit och dit samtidigt som vi vet att det inte går och att vi har alldeles för mycket prylar/möbler för att ens bo i en etta. Såklart vill vi bo större men i väntan på större boende och lediga lägenheter här i närheten så får vi lov att byta plats på det vi har i omgångar. Här om dagen bytte soffan och bordet plats och med mitt guldiga fynd igår så blev det väldigt fint intill väggen nu. Känslan av lite förändring är också så himla fridfull på något sätt, för stunden.
 
 

0 Replies to “TRE SAKER SOM VÅREN FÖR MED SIG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *