A FIVE TAG

Fem saker som som jag upplever som tråkigt: Vika tvätt, duscha, åka Gotlandsbåten, kratta löv och att bara traska omkring utan mål.

Låt mig nämna fem rädslor jag har: Att bli lämnad ensam (hatar verkligen hejdå:n så mycket att jag börjar lipa oavsett om det är i matlagningsprogram på tvn eller i verkligheten när folk ska resa bort osv), ormar, att misslyckas med livet, stress och att köra bil när det är halt väglag.

Fem saker som jag är stolt över: Mitt företag StyleMood, min pojkvän/sambo Patrik, min familj, att jag inte är rädd för utmaningar och att jag reste jorden runt på egen hand när jag var 19 år för att uppfylla min största dröm!

Fem pålägg jag helst har på mackan: Brieost, salami, gurka, groddar och avokado såklart!

5 grejer som jag inte kan som jag vill lära mig: Bra engelska, jag önskar verkligen att jag vore så mycket bättre på det! Sen att sjunga, orka hålla upp träningsmotivationen, fota porträtt och… att släppa allt som bara tar onödig energi ifrån mig!

Fem favoritplatser: Patriks famn, sängen, i en flygplansstol påväg mot semester, en strand och London!

Saker jag ofta gör, bara för att nämna fem: Äter, jobbar, sover, lagar nudelsallad och dagdrömmer.

Mina fem främsta matvaror som jag ofta äter: Marabou mjölkchoklad, tomater, glasnudlar, mozzarella och mackor.

5 saker som får mig att må bra: Att skratta, umgås med vänner/familj/sambon, läsa böcker, dricka rödvin och att ha tid till sånt jag tycker är roligt.

Enligt mig topp fem bästa sakerna att äta till frukost: Croissanter, smörgåsar med massa gott pålägg, avokado på knäckebröd, starkt kaffe och färgglada smoothies!

Fem mål jag har just nu: Att gå plus med företaget inför årsslutet, att flytta till något större oavsett om det är lägenhet eller hus, uppnå ett visst ekonomiskt mål på mina sparkonton, bli solbränd i sommar och få igång marknadsföringen för StyleMood ännu mer!

Mina fem starkaste egenskaper enligt mig själv: Envis, självdisciplinerad, snabblärd, noggrann och effektiv!

Fem talanger jag inte har: Jag kan inte dansa, sjunga, dölja vad jag känner, prata olika språk eller sluta gråta snabbt när jag väl har börjat, haha!

Om jag skulle få fem materiella önskningar: En ny handväska, ett kameraobjektiv, ett stort hus, mer blåvitt porslin eftersom jag samlar på det och ett eget kontor!

5 ställen jag bott på: Jag har bara bott på två om man tänker på permanenta boende, i mitt barndomshem och sen här i lägenheten där jag bor med Patrik. Men om man ser över boenden från mina resor så har jag bott på helt otroliga ställen i allt från små träbungalows till vietnamesiskt lyxhotell med en fantastisk restaurang och häftigt poolområde på takvåningen.

Mina fem bästa resor: Vietnam som var första resan vi gjorde tillsammans 2014, Thailand med Patrik och familjen 2015, Kreta alla 14 gånger, Barcelona med mamma och min jordenruntresa som jag gjorde på egen hand 2012/2013! 

Topp fem klädesplagg i min garderob: Mina svarta favoritjeans, en vit blus, en svart kappa, min blåvit-randiga tjocktröja och mina träningsbyxor.

Fem djupa önskningar: Att alla jag hyser kärlek för ska få vara friska och må bra, att jag kunde slippa min ångest över att misslyckas med framtiden och mitt samvete, att jag och Patrik får fortsätta leva lyckliga tillsammans och att jag blir miljonär (heheh, man måste ju få drömma)! 

Mina fem favoriträtter: Pasta med musselsås, massa olika sallader, Patriks kötträtter, asiatisk nudelsallad och vietnamesiska vårrullar!

0 Replies to “A FIVE TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *