TRE POSITIVA SAKER MED IDAG

Vad kul att ni är många som gillar den nya designen (jättetack till er), det kan nog bli bra bara jag vant mig vid den och piffat upp den lite som sagt! Men det får göras när tid finns och det är inte just nu i och med att jag behöver bilder till headern bland annat. Jobbade 12-21 igår och idag 06.30-15.30, så det har varit full rulle och bättre blir det inte förrän på lördag. Har dessutom fått ont i halsen, så snart ligger jag väl däckad pga förkylning och det kommer ju lägligt som vanligt!
 
Positiva saker med idag var att jag hade min första dag som ersättare för min chef (ska ju vikariera för honom i sommar i 3 veckor, så bra att läras upp lite i taget när det behövs hjälp), att lönen kom in på kontot och att StyleMood fick en härlig beställning som jag ska packa i ordning imorgonkväll.
 
Tygdukarna och servettringarna kommer från StyleMood och ni kan hitta dom här. (adlink)

24 Replies to “TRE POSITIVA SAKER MED IDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *