NY DESIGN – NY HEADER – NY STYLE

Tänk att jag kunde sitta och pilla i flera timmar med design och bloggkoder förut, nu tryter mitt tålamod redan efter fem minuter och jag får dåre på allt vad koder och funktioner heter. Tänkte liksom vara lite förnyande och göra något nytt, fräscht och snyggt här på bloggen då jag tröttnat på hur det sett ut här inne. Så nu får det se ut såhär tills jag fotat en ny header och liksom kommit till rätta med hur jag vill att allt ska se ut.
 
Idag har jag fått träffa underbara Beatrice, vi umgicks i stan i nästan tre timmar och hade som vanligt mycket och prata om. Vi hade inte setts på två månader och som jag saknat henne, så det var verkligen kul att vi äntligen fick till en fika och jag hoppas att vi ses snart igen! Nu får jag tagga om inför fyra dagar med jobb, varav några tidiga mornar också, hejaheja!
 

0 Replies to “NY DESIGN – NY HEADER – NY STYLE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *