APRIL TAG

Månadens färg: Någon form av ljus beige färg, åtminstone för mig. Fattar ni vad jag menar? Har liksom fastnat för allt som är i trä, bara för att jag tycker att den naturliga färgen i trä:et är så vacker, den är så rogivande liksom.

Månadens citat: ”Våga tänka på dig själv.” Är så sämst på att tänka på mig själv men nu jäklar ska det bli ändring på det och jag tänker absolut tänka mer på mina åsikter, min hälsa och mitt liv/framtid istället för att bara säga ja till allt och alla när jag känner att det är emot min egen vilja eller ork. Vi har bara ett liv och det är i det som man ska njuta av drömmar och ta hand om sig själv!

Månadens favorithändelse: Att brorsan kom hem från sina 11 veckor i Åre, helt klart!! Och när jag överraskade honom på flygplatsen och han bara ”MEEEH, vad gör du hääääär??!” och jag svarade ”Jag ville… *snyft*…. bara över… *gråtgråt*…raska dig!”. Jag är så känslosam emellanåt och då är det enda jag kan göra är att gråta, även fast att jag bara var så glad över att se honom!
 
Månadens dryck: Kaffe alla dagar i veckan. Behövt det extra mycket under mina senaste veckor med massa jobb.
 
Månadens detalj: Skärbrädor, i alla olika former och storlekar. Älskar att lägga upp vackert och servera på såna, till frukost, lunch, middag och mingelmat! Har ni testat, blir ju så snyggt i dukningen!?
 
Månadens accessoar: Det är inte direkt en accessoar, men min svarta tunna kappa som jag köpte tidigt i mars är min absoluta bästa grej just nu. Har använt den väldigt mycket faktiskt, känner mig så bekvämt vacker i den!
 
Månadens låt: Lyssnar bara på poddisar när jag har headset:et ikopplat. Då är det allt ifrån dokumentärer till livstils-poddar.
 
Månadens projekt: Aprils stora projekt har varit att bara ta mig igenom månaden med huvudet ganska högt i behåll. Haft sån fruktansvärd ångest vissa dagar pga jobbet och all tid som bara tycks rinna ifrån mig från saker som jag verkligen vill göra utanför arbetet. Måste arbeta såå mycket på att bli mer positiv i maj månad, men jag vet ju att det går lättare om jag slipper vara stressad inombords och när solen skiner (som den gör nu).
 

0 Replies to “APRIL TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *