I NYANSER AV ROSA

Guuuud vad dagarna bara ränner på! Jag tog verkligen till vara på min lediga helg och njöt fullt ut med både en trevlig grillkväll hos våra fina vänner, promenader, kaffe och te i morgon/kvällssolen och lugnet som man får i kroppen av att vara ledig flera dagar på raken. Har sen dess jobbat kvällspass både måndag, tisdag och onsdag och idag äntligen kommit ifatt lite med hushållssysslorna här hemma. Ska ägna hela kvällen åt min företags-presentation angående StyleMood som jag ska genomföra imorgon vid frukostmötet med samhällets intresseförening. Tror verkligen att det kan göra att fler hittar mig och allt sånt här är så viktigt i StyleMood’s hela marknadsförings-process, så jag var verkligen glad när jag blev tillfrågad om jag kunde komma och ge info om mitt företag nu när de har tema inredning!
 
 

0 Replies to “I NYANSER AV ROSA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *