ATT VÅGA PRATA HÖGT

Skulle haft en ledig fredag, men fick springa till jobbet och plocka varor i två timmar mitt under dagen eftersom det rådde lite kaos där. I morse hade jag min företagspresentation inför en halvfull biosalong och jag tyckte det gick bra trots att det gällde att få in en hel företagspresentation på bara några få minuter, och jag fick fram det budskap som jag ville ha fram för StyleMoods räkning, samt visa upp webshopen på storbilds-skärm inför publiken. Jag har alltid älskat att hålla föredrag, prata inför klassen och redovisa, men oj vad jag har glömt hur man gör nu när man inte går i skolan längre och vad nervös jag var idag. Förut var det en baggis att stå på scenen och prata om skolans projekt inför ca 200 föräldrar när jag var ordförande i elevrådet på högstadiet samt hålla ett tal om teknikens framtidsutsikt inför Kronprinsess-paret och 250 personer högt satta näringsidikare?! Men känslan efter är precis likadan än idag, så häftig och sån adrenalin-kick oavsett hur många som lyssnar och jag gillar den känslan starkt! Skulle absolut vilja prata mer om StyleMood och dess företags-historia när jag har lyckats utveckla det till något stort, hade varit en dröm att bara få bli föreläsare och få berätta om företaget man grundat.
 
Här hemma har vi haft en underbar kväll jag och sambon, grillat i sen eftermiddagssol och njutit av goda och svalkande mojitos! Lyxat lite alltså. Nu väntar jobbhelg och jag försöker ladda upp inför det!
 
 

0 Replies to “ATT VÅGA PRATA HÖGT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *