VILL DU OCKSÅ HA DET SÅ?

– I samarbete med min Forever-verksamhet –
Vaknade upp strax innan tio idag och kände bara ”nej jag tänker inte lämna sängen idag”. Så jag sprang bara snabbt ut i köket och hällde upp min dagliga Aloe Vera Gel och gjorde en stor kopp kaffe och sedan kröp jag ner igen. Så härligt. Har pratat med jättemycket människor på sistone och jag känner mig för tillfället så inspirerad, dels med jobbet och dels med min livsstil. Jag tror verkligen på det jag gör och det driver mig varje dag. Man kan inte vänta på framgång, man måste jobba för det.
Tänk, det är redan torsdag förresten, hur snabbt har inte denna vecka gått? Patrik skulle försöka flexa ut redan vid tre idag och det blir mysigt om han lyckas komma hem lite tidigare. Ikväll ska vi käka tacos och mysa då jag är ute i Västis hela dagen imorgon hos mamma och pappa och för att han sedan jobbar natt hela helgen. Tror till och med att godispåsen åker fram ikväll, det är inte lika kul och sitta och käka godis när jag är själv hemma på lördagkväll liksom och jag tycker om att ha sällskap när jag ska gotta mig, haha!
Tänkte nu att jag skulle försöka arbeta effektivt här ifrån sängen och det brukar inte vara några problem. Det är verkligen det bästa med mitt jobb, jag kan göra så otroligt mycket online och därför har jag friheten att välja ”kontor” för varje dag när jag stiger upp. Vill du också ha det så? Bli min kollega och var en del av mitt team, då får du också friheten att välja varifrån och när du vill jobba och tillsammans lyfter vi varandra mot framgång, mer fritid, bygger våra egna lifestyle-verksamheter, skapar nya nätverk och en härlig framtid! Skriv en kommentar om du är intresserad eller maila mig på info@stylemood.se så berättar jag mer om vad som krävs och hur det går till!

0 Replies to “VILL DU OCKSÅ HA DET SÅ?”

 • Hoppas han kan flexa så att ni kan få en mysig kväll ihop 🙂 att ha ett sånt jobb hade varit riktigt underbart 🙂

 • Jag är ju också "där" i livet nu, är mycket hemifrån och det passar bra för mig för tillfället 🙂 Jag trivs verkligen med att jobba 1-2 veckor på mitt gamla jobb och sedan vara hemma och plugga och fixa med bloggen resten. Ser/hör dock en hel del fördomar med det får man skaka av sig:) SV: ja det var riktigt mysigt, tänkte köra på samma tema ikväll när Henrik är i Stockholm på jobbresa 🙂 Ska svara på ditt mail också, tack för att du kommer ihåg mig när jag är så usel på att skriva tillbaka! Kram

 • Hellu! Ville bara kika in och berätta att jag har bytt bloggportal och numera bloggar på Nouw (nouw.com/lilbabustyle). Jag har skrivit ett inlägg på bloggen där jag berättar varför jag har bytt. Jag hoppas du vill fortsätta kika in! :)​ (Du får det här för att du tidigare har kommenterat på min blogg)

  Oh, angående ditt mejl! Har inte hunnit läsa igenom det än. Haft lite fullt upp. Ska göra det så fort jag kan 🙂

 • Underbart verkligen att kunna välja sin arbetsplats sådär varje dag..det är ett av mina mål också…men jag har tänkt mig en annan branch bara!😋
  sv: nu har jag inga problem att komma in på stylemood, nu är problemet att bestämma sig för vad man ska beställa!😉

  • Jaa, det är himla härligt! 🙂 Hihi, kan tro det, hoppas du kommer fram till något fint och passa på att fynda bland julsakerna nu när de är 15% rabatt på dem! 🙂

 • SV: Förstår det, men det borde ju inte alls vara så. Tror att folk är så inskränkta med att man "ska " ha ett jobb som man går iväg till, som ägs av någon annan, till någon annans vinning. Hehe känns lite så faktiskt. Alla på min pappas sida är egen företagare så jag är glad att jag är uppvuxen med att det är "fritt" när man ska välja jobb och vad man gör med sin framtid 🙂 Jag tror bara på att man ska göra det man mår bra av, oavsett 🙂 Just nu mår jag jättebra med mitt upplägg oavsett om folk tycker jag tragglar hemma bara ;D Tack snälla du och detsamma! =) Kram

 • SV: Haha jaa jag höjde den till skyarna, men jag är verkligen nöjd 🙂 Har använt allting mycket nu det senaste 🙂 Jo visst är det så, just bland de äldre:) Vi yngre har en större acceptans, i och med att sociala medier blivit större och "influensers" 🙂 Men precis, visst är det fint att verkligen brinna för något och vilja nå det till varje pris. Vi har ett liv vad vi vet, och det är så viktigt att vi gör det vi vill den här tiden 🙂 Så glad att du trivs i din situation och du är duktig som kämpar på 🙂
  Och tack! Så snälla ord 🙂 Jag kör på med plugget men sen vill jag gärna jobba mera med det jag har utbildning till. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *