FOREVER: TIPS

– Sponsrat inlägg –
 
Här nedanför ser ni två riktigt härliga produkter ur mitt sortiment. Aloe Moisturizing Lotion använder jag till hela kroppen då den är återfuktande och gör huden väldigt mjuk. Nattkrämen har jag precis börjat använda men jag gillar den, och jag älskar att de flesta produkterna över lag är så himla dryga när man smörjer sig. Tipstipstips! Vill ni veta mer om produkterna eller är nyfikna på priserna så kan ni maila mig på info@stylemood.se, så berättar jag mer. Jag har dessutom sortimentet fullt av julklappar, så köp era julklappar hos mig!
 
Har suttit med Forever-beställningar och kundmail och dessutom fastnat totalt för steg 2 i FIT-programmet som jag har i sortimentet. Ni minns kanske att jag för någon vecka sedan kickstartade min kropp mot ett hälsosammare jag med hjälp av C9 och eftersom jag är så jäkla nöjd så känns det nästan som om jag skulle våga mig på fortsättningskuren FIT 1 på 30 dagar nu inom en snar framtid. Skulle vara perfekt att ha någon att göra utmaningen med, så jag ger alla mina kunder extrapris på F1-boxen om man beställer både den och C9-boxen innan söndag!
 
 

0 Replies to “FOREVER: TIPS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *