ATT KUNNA GLÄDJAS MED ANDRAS LYCKA

Har haft en härlig start på den nya veckan med träning och besök av en av mina bästa vänner och hennes kiddos. Så himla mysigt! Dessutom kom hon med blommor och rosa bubbel som present för att jag uppnått mitt stora årsmål och vet ni? Det finns nog ingen egenskap som är så fin som den att man glädjas med andras lycka och just precis det har jag en vän som gör. Josefine blir alltid minst lika glad som jag själv när jag når milstolpar och framgångar i min företagskarriär och det är verkligen helt fantastiskt, känner mig så lyckosam som har en sån person med mig i livet.
Tror att det är viktigt att lära sig glädjas åt sina medmänniskor mer och att man själv mår bättre av det. Jag möter ofta ifrågasättningar kring varför jag ska kunna leva på min dröm av människor som inte alls är där i tanksättet, vilket är himla tråkigt. Som tur är så skakar jag (allt som oftast) av mig en sån typ av ifrågasättning för jag vet att det finns mer lycka att hämta i de drömmar som jag vill förverkliga och att jag kan glädjas åt andras lycka längs vägen.
RÖSTA PÅ MIG SÅ BLIR JAG SUPERGLAD! Jag, alltså lilla jag här, är en av finalisterna i BLOGGPRISET 2017 här på Blogg.se, i kategorin ”Årets blivande stjärnskott” och jag skulle verkligen bli MEGAGLAD om ni ville rösta på just mig och min blogg. Vinnaren presenteras den 10e december och jag håller alla tummar och tår för att det blir jag. Rösta kan ni göra HÄR t o m 5e december, mitt namn och min kategori hittar ni en bit ner! TACK och stor kram till alla er som orkar göra detta för min skull och till alla er som redan har röstat!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”ATT KUNNA GLÄDJAS MED ANDRAS LYCKA”

 1. Åh vad gulligt av henne. Tycker också att bland det finaste är person som kan glädjas med sina medmänniskor.
  Har redan röstat på dig 🙂

 2. va rädd om din vän hon är guld värd!!

  ja du alltså detta knä tar väl dö på mej nu har ja fått tid till annan dokt men är i jan känns långt dit men ja tiden går väl lite fortare nu

 3. Vad tråkigt att du möter såna ifrågasättningar :/
  Men vilken fin och bra vän du har som glädjs med dig 🙂 tror också det är viktigt, att kunna vara glad för att det går bra för andra människor och glädjas med dem 😉

  Hoppas Du får en fin dag<3

  Kramar

 4. Min bästa vän är precis lika dan. Man kan nästan tro att det är hon som får samarbeten osv så glad blir hon xD Men det är så viktigt att kunna dela allt detta med någon. Även om dom inte jobbar med samma saker så behöver man stöd och bara något som kan ge en råd och liknande när det känns svårt. Jätte tråkigt att du blivit ifrågasatt. Det hände mig jämt förr men när jag äntligen var med i lokala tidning så kändes det som att dom äntligen förstod att det jag gör är ett jobb och att dom borde ta mig på allvar.

 5. Jag har alltid varit glad när någon jag känner lyckats med något vad det än har varit. Tyvärr har det inte alltid varit så att mina vänner varit glada för min skull. Men dessa vänner har jag sedan flera år tillbaka rensat bort ur mitt liv.

 6. Så himla fin egenskap att kunna glädjas åt andras framgångar, önskar att fler hade den. Härligt att du har minst en vän som har den egenskapen, håll hårt i henne!☺

 7. ja du har så mycket fint . funderar ännu på i vilken stake ljusen ska stå he he
  ja man ska pynta som man orkar annars Blir det för mycket stress du har så rätt kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *