ATT FÅ STYRA MIN EGEN TID

Idag vaknade jag upp ganska tidigt och möttes av världens snöstorm! Lyckades ta mig ut och iväg för att skicka iväg ett stort paket med en C9- och en F15-box i, till min kompis som jag ska köra och starta upp dessa utmaningar ihop med om några dagar. Ska bli så skoj att få lite sällskap och kunna sporra varandra, jag känner mig väldigt taggad! Brorsan kom hit igår för film- och middagshäng och stannade även över natten så när han hade vaknat gjorde vi frukost innan han begav sig hemåt och jag kunde påbörja min arbetsdag. Kan säga att det finns inget härligare än att kunna styra sina egna arbetstider som egen företagare, allt mitt arbete är till största del onlinebaserat vilket gör att jag kan vara precis var jag vill när jag arbetar och göra det när jag vill. Det är något mål som jag alltid har haft, att få styra min egen tid och inte att tiden ska styra mig.
Idag har jag börjat kika på vårnyheterna bland annat, har nämligen fått alla kataloger från mina leverantörer och det är ju så kul och se vad för trender och snygga nyheter som har dykt upp i sortimenten. Har även fixat lite bilder för marknadsföring av C9- och F15-boxarna och hållt på med lite planeringsjobb, samt haft utbildning med Forever-teamet nu under kvällen. Dessutom har jag satt upp nya mål för StyleMood och dessa ska jag självklart dela med mig av här i bloggen inom de närmaste dagarna!

0 Replies to “ATT FÅ STYRA MIN EGEN TID”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *