ALLA SKA VÅGA

Oj, dagarna bara springer iväg och det känns som jag knappt varit hemma. Jag åker hemifrån ganska tidigt om mornarna och ut till mina föräldrar i Västergarn, det är nämligen där jag har min Pop Up Butik, så det blir ju lite flängande men så värt det för oj vad kul det är med ”butik” och att träffa nöjda kunder! På kvällarna har jag och sambon haft folk på besök och igår var vi bortbjudna på grillkväll hos Patriks syrra med familj och vi hade det så mysigt, så vi kom inte därifrån förrän efter 23-tiden. Vi fortsätter alltså att utnyttja sommarkvällarna och passar på och träffa alla som ännu är nere på ön, vilket är väldigt härligt och jag är glad att jag känner sån harmoni denna sommar, vilket jag verkligen inte har gjort på många år. Är så lycklig för allt jag har och för det jag gör, tänk om jag aldrig hade vågat starta företag, aldrig fått utveckla mitt intresse till en egen business och gått miste om den här känslan!

0 svar på ”ALLA SKA VÅGA”

  1. så gald att det går bra för dej o ja du har ju fina saker me så
    härligt när du hinner njuta me de dina oxå sånt behövs o stärker en kramar

  2. Visst är det härligt med sommarkvällar. Det är omöjligt att gå och lägga sig för mig vilket resulterar i att nästa dag börjar sent men det gör ingenting för jag har ledigt…jippi. Önskar att vi åkt över till Gotland denna sommar men det ser inte ut att bli så tyvärr. Vi kanske tar en helg i höst istället.

    Ha en fin fin fredag. Kram Kamilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *