TJUVGLIMT FRÅN MIN POP UP STORE

Vi har precis vinkat hejdå till brorsan och hans tjej, efter att ha haft dem på pizza-night här hemma hos oss. Väldigt trevligt! Dagen har gått i ett tycker jag, först träning, jobb i pop up-butiken 10-16, uppackning av nya varor som levererades, körde sedan hem, middagsgästerna anlände och nu sitter jag här helt slut. Det tar på krafterna minsann, men jag har haft bra försäljning idag och det är där jag hänger större delen av dagarna just nu, i StyleMood’s alldeles egna lilla butiks-hörna. Ska ännu ha öppet resten av veckan och vi har även lite annat trevligt inplanerat på kvällarna och helgerna framöver, så det är mycket att se fram emot även fast att Patriks semester är över! Hoppas ni också njuter av sommardagarna!
Lite av nyheterna som anlände idag syns på bilden!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 Replies to “TJUVGLIMT FRÅN MIN POP UP STORE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *