GLÖGG-EVENT

Hektiskt helg minst sagt men så roligt! Jag avslutar den verkligen på topp genom att vara fylld av lyckorus då jag har nått mitt årsmål redan idag, har fått ha en fantastiskt mysig dag med glöggevent och nöjda kunder och sålt slut på en, två till och med tre olika produkter! Bilen var fullproppad av varor som skulle visas upp för de som kom till eventet (tack och lov desto mindre lastad på vägen hem!), vi hade klätt en gran och lyckades få till en riktig julkänsla med glöggdoften och lite granris bland dekorationerna. Tanken var att få visa upp mitt sortiment, tipsa om julklappar, ge lite inspiration till adventsdekorationerna, svara på frågor om produkterna och sälja eller ta emot beställningar av de som ville handla eller hittade några favoriter samtidigt som eventet var fullt av grymma erbjudanden. Det här var verkligen en dag jag har sett fram emot länge (även om jag också var lite smånervös precis innan) och det gick ju så fantastiskt bra! Dessutom hade jag en grym dag i butiken igår vilket sporrar mig ännu mer, tänk att jag har nått en stor milstolpe i mitt företagande och klarat av årsmålet redan såhär i början på november. Jag är så rörd och stolt över mig själv att jag tror att jag spricker, fan vad jag har slitit men tänk att jag nådde hit. DET HÄR SKA FIRAS!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar bilderna!

0 svar på ”GLÖGG-EVENT”

  1. Men grattis fina Johanna! Så stolt ska du vara, jag blir nästan det, hah! vad mysigt det vore att vara med där då <3

  2. gillar bilderna så fina va skoj grattis Har nu talat om för två utav mina kusiner att de ska leta reda på dej o komma dit . de bor lite ifrån men ja säger de att de är kusiner så är det mina he he kramiz

  3. Wow så glad jag blir för din skull vännen <3 Du är ju sååå duktig på det du gör. Såklart du ska fira 🙂
    Grattis. Kram och ta hand om dig.

  4. Du har verkligen kämpat hårt för att komma till målet och jag är så jävla stolt över att du klarat dig bra och uppnått det. Du måste verkligen fira detta, du är värd det så mycket!! Jäklar vad bra du är men det visste du redan! KÄRLEK!! <3 och grymt jobbat!

    1. Jaa, fan vad jag har kämpat och vilken befrielse när man når något som man trott varit så orealistiskt! 🙂 Tack för att du är stolt över mig och pushar mig till att jämt bli ännu bättre! Jag har firat med bubblor igårkväll och är så redo för att kämpa ännu hårdare för att nå ännu högre nu! Du är bäst fina du, KÄRLEK till dig!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *