DET ÄR EN TILLGÅNG

Ljuva helg! Jag hade faktiskt en bättre dag i butiken med lite mer folk än de senaste veckorna och dessutom kom farmor och farfar förbi med fika som vi satt och mumsade i oss där bakom kassadisken. Mysigt! Efter maten ska jag krypa upp i soffan med ett glas vin, tända massa ljus och köra datorjobb så länge jag orkar. Kampanjen för nästa vecka ska färdigställas och så ska jag slutföra det fix jag påbörjade igårkväll. Har absolut inget emot att sitta och jobba en lördagskväll såhär, gör man det dessutom mysigt runt omkring en och är tankad med inspiration blir det extra härligt och jag ser det som en väldig tillgång att ha lördagskvällar/nätter då och då att köra jobb-maraton på, medan sambon är iväg och jobb natt. Hoppas ni har en underbar helg!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”DET ÄR EN TILLGÅNG”

  1. så fin bild .. nej men är han ändå iväg kan det blir rätt så mysigt om GÖR det mysigt för sej håller med kram till dej o fin söndag

  2. Jag har jätte svårt för att ta ledigt. Igår mådde jag inte alls bra men ändå satt jag och tidsinställde inlägg. Det tog inte lång tid men det är svårt att verkligen låta sig själv slappna av och faktiskt vara ledig. Antar att du också känner igen dig 🙂 Jag hade min första lediga lördag på flera veckor om inte månader 😛

  3. Åh vad härligt det låter 🙂 Håller med dig, allt blir ju vad en gör det till. Oavsett om det är jobb, plugg eller annat, tänd lite ljus, drick och ät gott så blir det mysigt : ) kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *