SNAPSHOTS FROM WEEK 41

Den här veckan bokstavligen svischade förbi men jag har hunnit med en hel del och känner mig extra taggad på en ny. Har haft en helt okej försäljning för en vecka såhär mitt i oktober, butiken hade lite fler besökare än de senaste veckorna vilket kändes roligt, jag har fått massor av komplimanger från nöjda kunder under veckan och därmed växt flera centimeter. Jag har genomfört en del samarbeten och cocoo.se valde att publicera min bild på deras instagram, det är ju så kul när ens egna bilder uppmärksammas! Dessutom har jag fotat lite mer än vanligt, vi har gjort om lite här hemma, jag har genomfört mina tränings-rundor trots regn och blåst, hunnit med fika x 2 med farmor och farfar och pussat på min fina karl under lugna hemmakvällar med tända ljus i höstrusket. Och jag har lanserat mina nya kassar i butiken och till hemleveranser, är så nöjd med dem! Har uppgraderat, lagt till varor och beställt lite mer inför årets sista leveranser från mina leverantörer och känner att har ett bra och bredare utbud hemma i lager inför julhandeln som stundar. Jag är så ivrig inför just det och håller alla tummar och tår för bra försäljning! Här hemma ska vi avsluta denna vecka med takeaway från thai:en och lösviktsgodis innan sambon drar iväg på sista jobbnatten. Bästa avslutet på en vecka!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 41

  1. sååå kul med fler folk i lilla butiken/workshopen. <3 jag förstår att du får komplimanger/feedback med tanke på din engagemang och sortiment du har att bjuda på. 🙂 vilken produktiv vecka du haft framför dej jag hoppas den nya veckan blir minst lika produktiv. önskar dej en underbar söndag finaste Johanna <3

  2. Låter som en väldigt bra vecka. Kul att det går bra för dig! Måste köpa något av dig snart, så fina grejer 🙂
    sv: Tack snälla <3

  3. ja men roligt när det går bra. fina skaer som alltid vill ha allt ge mej pengar så köper ja gärna =) <3 kramar fina o fin måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp