DREAMS

GE BORT SNYGGT MODE I PRESENT

– Inlägget är sponsrat och presenteras i samarbete med Stayhard (M Brath AB). Några bilder är lånade från deras hemsida. –
Jag brukar vara ganska bra på att komma på presenter oavsett om det gäller födelsedagar eller julkappar och fördelen är ju att ge bort något som du vet att den andra personen behöver. Om ni har tänkt att ge bort en present till pojkvännen/fästmannen/maken på alla hjärtans dag så kan det vara roligt med lite snygga överraskningar i form av mode! Kanske önskar du dig själv en snygg blus som du spanat in, den där klänningen eller ett par läckra skor? Här hemma brukar min kära karl vara väldigt tacksam när det är just mode och accessoarer i paketen, så det brukar bli det jag ger honom och här senast var det faktiskt ett par snygga läderboots! För min del står just nu både några toppar och en snygg ullkappa på önskelistan.
Stayhard, www.stayhard.se, har massor av snyggt mode och olika varumärken att välja bland och där brukar jag shoppa när jag vill hitta fina modefynd att överraska med. Kanske hittar ni något att ge bort till er pojkvän, sambo eller man nu när det snart vankas alla hjärtans dag? Jag har plockat ut fem snygga grejer för en outfit här ovan, älskar jeansen faktiskt, som jag absolut skulle kunna tänka mig att slå in i ett paket till Patrik. Gå in och kika själva vetja!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

(0) Comments

 1. Tack för bra tips! 🙂

 2. Bra tips, det behövs!! <3

 3. stayhard år mycket snyggt till karlar! 😀

  sv; så kul att du gillar tipsen! 😀 ja hemmaspa är härligt att ha. dock har jag det så sällan 🙁

  är bara ärlig fina du. det vet du 🙂

  vad roligt och spännande att ni har en stor satsning på gång! 😀 håller verkligen tummarna att det kommer gå bra 🙂

  ja jag tycker att du får börja använda läppstift hemma 😉 härligt att höra tjejen! det är bara bra med mig och så och har haft en fin vecka 🙂 kramar <3​

 4. Så sjukt fina bilder 😀

 5. Såå bra tips! Har dessutom helt glömt att det är alla hjärtans dag snart 😮 Haha

 6. Handlar också där till sambon ibland 🙂

 7. Såå bra tips, jag är verkligen sämst på att komma på presenter!!

 8. så fint, bra tips! 😀

 9. Jag hoppar över Alla Hjärtans Dag, har alltid gjort det 🙂

 10. Vilket bra tips…svårt att komma på att köpa till män ibland:)

 11. Så bra tips 🙂 Önskar verkligen att min sambo gillade att få mode i present, han är inte riktigt så intresserad av det tyvärr haha, men det kanske man kan ändra på 😉

 12. Åh så fint! 🙂 bra tips!

  Så lite så, du kan väl också göra listan om du vill 🙂

 13. Så bra tips, och jag håller med om att det är roligast att ge iväg snygga paket där innehållet är riktigt on point 😉 Kram

 14. bra tips! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *