DREAMS

INVESTERAR I MIG SJÄLV

Oj vad jag känner mig kreativ just nu! Otroligt mycket bollar i luften (kanske lite som vanligt tycker ni?), men jag har lyckats nöta uppsatsskrivning och formulering i flera timmar och börjat skrapa ihop åtminstone ett sammanhängande område med givande frågeställningar att fördjupa mig i. Svårt som bara den tycker jag, men äntligen känns det som om jag är ett steg närmare något som kommer bli färdigt tillslut. Jag har också bombat mitt eget utkast-lager med förslag på kommande blogginlägg och det känns jämt skönt att kunna ligga steget före även där, speciellt nu när jag har fått fler samarbeten att jobba fram. Jag har brainstormat kommande kampanjer och en del marknadsföring att genomföra längre fram, snacka om att jag fått idéer och inspiration utifrån kursen jag pluggar just nu och det var ju precis just det här som var syftet med att börja studera igen. Bästa investeringen för sig själv är väl ändå att få ökad kunskap och bonusen är att jag får använda allt det i kombination av mitt praktiskta jobb, för att skapa något eget och framgångsrikt!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

(0) Comments

 1. jätte fin bild Hoppas du ni har en härlig helg o njuta utav kramar

 2. Så duktig du e 🙂

 3. Grymma du ! 😃

 4. Så härligt det låter! 🙂

 5. Härligt att få så mycket gjort!

 6. You go girl 😀

 7. Så roligt!! lycka till=))

 8. Det är alltid bra när man kan förena nytta med nöje. Du är duktig som klarar av att ha så många bollar i luften samtidigt 🙂

 9. Vilken härlig känsla! Så duktig du är! Låter så himla kul att börja studera, bara något liksom! Sambon läser historia nu på distans en kurs, & wow, SÅ KUL!
  Tack för alla dina fina tips till förkylningsinlägget! Probiotika har jag aldrig hört talas om, men ska kollas upp direkt!

 10. Vad roligt när det går bra! 😀

 11. Det låter fantastiskt!!

 12. Alltid full rulle ju, men det är härligt tycker jag! Ha en fin söndag! Kram

 13. Så härligt 🙂

 14. Hoppas du haft en härlig söndag! 🙂

 15. Vad skönt att ha fått gjort så mycket 😀

 16. Åh vad mycket roligt det låter som att du har på gång! 😀

 17. så roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *