DREAMS EGETFÖRETAG SAMARBETEN TIPS

UTNYTTJA MOLNTJÄNSTER

– Inlägget är sponsrat och presenteras i samarbete med It-mästaren. –
En lugn söndag helt i min smak. Det blev sovmorgon, jag låg kvar och drog mig ytterligare någon timme (sånt jag inte brukar göra), postande av ordrar och så har jag varit ute på en riktigt härlig powerwalk i snön medan solen gick ner och luften var sådär alldeles stilla och vackert krispig. Underbart! Nu är jag laddad inför kommande vecka och ska passa på att spendera resten av kvällen med uppsatsskrivning när Patrik drar iväg på nattskift.
Man kan ju inte annat än att säga att jag verkligen har kastat mig in i studentlivet igen och jag är verkligen på gång. Kanske beror det på att jag idag är så medveten om hur jag själv ska göra för att lära mig, vad som går fortast och hur man faktiskt gör. Ett tips när det kommer till att studera är att också komma ihåg att göra det möjligt för dig själv att jobba varifrån du än är. Så fungerar mycket även i mitt jobb som egenföretagare och jag tycker att det är perfekt att man idag kan göra alla dokument, påbörjade uppsatser och sparat informationsmaterial tillgängligt för sig själv, var man än befinner sig, med hjälp av molntjänster som Dropbox och Google Drive. Det är perfekt att då kunna komma åt allt sitt material oavsett om man sitter vid datorn, mobilen eller är på annan plats och jag tycker att det är så smidigt att ha som arbetsverktyg för lagring av saker online. Tänk vilka hjälpmedel vi har idag och framför allt hur häftigt det är med tillgången till dagens utvecklade tekniken!

(0) Comments

 1. Älskar Dropbox, hade aldrig klarat mig utan!

 2. Så skönt med sovmorgon 😉 (det är du verkligen värd 😉 *ler*<3
  Och härligt med pw! Hoppas Din helg varit bra<3

  Kramar

 3. kollade precis in din (?) webbshop om jag fattade det rätt. Snygga grejer!

  1. Åh vad skoj att du kikade i min webshop! Tack snälla, och välkommen in igen! 🙂

 4. Jag är likadan, tycker det är så himla skönt att kunna plugga/jobba vart man än är 🙂 Hjälper så himla mycket att kunna byta plats lite då och då 🙂

 5. Grymt samarbete 😃

 6. tycker oxå det va skillnad när ja utbildade mej nu som vuxen man är mera målmedveten ovet va man vill o va det ska bli utav det o framörallt mera intresserad något man ville

 7. Vilken härlig söndag 🙂

 8. Dropbox hade jag verkligen inte kunnat klara mig utan!

 9. Jag använder dropbox för att skicka mina bilder till kunderna 🙂

 10. Ja, tekniken den går framåt det är ett som är säkert 🙂 Men jag vet inte om jag gillar allt som det här nya för med sig 🙂

 11. så himla smidigt 🙂

 12. Ja teknikens under 🙂 så praktiskt,hoppas du får en underbar måndag,kram

 13. härligt med en lugn söndag 🙂

 14. Använder typ alltid Drive!!

 15. Det är så fantastiskt, det här med molntjänster 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *