STYLEMOOD: WINTER UPDATE

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Hej 2018 och jäklar vad jag är pepp på att göra dig fantastiskt! Jag har varit igång sen årets första timmar och jobbar just nu stenhårt för att göra grunden inför årets alla månader. Januari och februari är så viktig månader arbetsmässigt, det är då allt det där som kanske inte syns utåt görs och man jobbar lite under ytan med projekt, utvärderingar och analyser, års-planering och bokslutet för året som precis passerade. Och mitt i allt det här så har jag pluggstart på måndag liksom, så därför känner jag att det är extra viktigt att jag bibehåller min struktur och schemalägger min arbetstid (plugget är i huvudsak för mitt företagande, så ser det lite som en del av jobbet för företagets framtida utveckling). Det känns så roligt och idag passar jag på att bjuda på 2017’s sista kvartals-update, för ni är många som är nyfikna och gillar dessa inlägg! StyleMood’s årssummering kommer längre fram.

3 positiva saker som skett senaste veckorna? Under det senaste kvartalet har StyleMood haft mer än dubbelt antal beställningar gentemot samma period i fjol, den totala ökningen ligger på över 150% i antal. Jag har sålt slut på massor av julgrejer så att jag slipper sitta med ett lagersaldo på såna typiska säsongsvaror inför nästa år och novemberförsäljningen var riktigt bra! 

Hur ser företagsplanen ut från den ståndpunkt där jag står nu? Färdigställa hela grunden av inköp som ska ske fram till och med 1 juni för där och då ska jag stå maxad med varor i butiken inför min förmodligen allra bästa sommar-säsong i min företagskarriär hitintills. Det känns stort! Så våren innebär väldigt mycket jobb med marknadsföring, finslipning av butiken, nyöppning i februari med vårens första nya varor och en jäkla massa slit för att lyckas med försäljningen även under januari-juni. Jag ska såklart vara bättre än förra året, det finns liksom inga andra alternativ eftersom mitt motto och vår-mål stavas UTVECKLING, allt för att lyckas leda StyleMood och mig själv mot framgång!

Min personliga favoritprodukt? Just nu är det vårnyheterna som är mina favoritprodukter och de har jag ju inte ens fått hem, men jag vet att det kommer bli fantastiskt när jag får style:a butiken! Men sen älskar jag fortfarande de fina bordstextilerna som finns i sortimentet och velvet-kuddfodralen som är såå mjuka!

Hur ser marknadsförings-strategin ut i dagsläget? Syns jag inte finns jag inte, är mitt mantra som företagare när det kommer till marknadsföringen. Jag kommer fortsätta jobba väldigt mycket med att ha bra och kvalitativt bildmaterial till instagram, visa en del av mitt arbete och vardag i instastory för de som vill kika där och jobba på kontakten med kunder, nya som gamla, genom sociala medier och omkring mig så att StyleMood sprids successivt.
 
Vad för produkter är på ingång i nästa leverans? Åhh… Det är så mycket fint! I de första leveranserna kommer bland annat trendiga påskägg i papp och naturfärg, solspeglar, keramikskålar, nya tekannor och små-bord. Sen kommer även en drös med fina kuddfodral och bordslöpare i olika färger. Alla dessa produkter går redan nu att förbeställa på www.stylemood.se såklart!

Kvartalsmål som ska vara uppnådda innan 1a april 2018? Jag ska ha minst 5100 följare på instagram, sålt för x antal kronor och dessutom ska jag ha ökat kvartalets försäljning gentemot fjolårets. Jag ska ha sålt slut på minst 5 st sorters produkter och komma på ett sätt att minska mina fraktkostnader och andra utgifter.

Kundernas favoritprodukter? De senaste veckorna har tårtfat och plädar verkligen varit populära, men även rustiska ljus i alla olika färger och julgrans-pynt såklart eftersom vi precis passerat julförsäljningen!

Företagslängtan? Jag längtar efter att få öppna upp butiken i tidiga vårsolen och till dess att alla leveranser jag lagt kommit hem till lagret så att jag kan style:a butiken. Det kommer bli så himla bra och jag hoppas verkligen att jag jobbat mig till ett tydligare varumärke tills dess och att många fler ska ha möjlighet att hitta till butiken. Och såklart tills dess att turistsäsongen drar igång här på öjn vid midsommar!

Veckans deal? Januari-rean! Det går och göra fina fynd inne i webshopen så in och kika på www.stylemood.se direkt innan era favoriter tar slut!

Bästa business-citaten jag vet? ”Happiness is not trying or finding, it’s deciding”, ”when you support small business, you’re supporting a dream” och ”behind every successful woman is herself”. Älskar peppiga och drivande citat som får en att påminna sig själv om varför man sliter och kämpar vid lite sämre dagar.

Ekonomimål och pengaprat? Jag har vågat dubbla förra årets stora ekonomiska mål till i år och hoppas att det kommer gå vägen, jag är fullt medveten att det kommer kräva en massa jobb men jag är beredd på allt för jag vill se framgång med StyleMood. Är så laddad för ett lyckat företagsår med massa slit, nya kunder, inspirerande möten och resultat, numera vet jag ju att det jag gör idag kommer löna sig imorgon. 

Utvecklingstankar för tillfället? I år ligger fokus på att fortsätta bredda sortimentet, minska utgifterna och övriga kostnader samt utveckla butikens lokal och göra den mer välkomnande, style:ad och försäljnings-mässigt strukturerad. Dessutom ska webshopen hela tiden uppdateras med nytt bildmaterial till produkterna som känns attraktivt gentemot var säsong och jag ska bli bättre på att försöka ha kund-kvällar, events och sånt som kan uppskattas av de som handlar hos StyleMood.

Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

26 Replies to “STYLEMOOD: WINTER UPDATE”

 • Det som imponerar mest på mig är ditt instagram flöde. Tycker det är helt otroligt att du lyckas leverera så många snygga bilder DAGLIGEN! Ingen är den andra lik och det vinner du verkligen på. Jag har ju själv företag på min instagram och det räcker att man missar en dag för statistiken att sjunka.

  Jag har som mål att öka min inkomst med det dubbla i år. Blev väldigt peppad av att läsa detta inlägget 😀 Känns skönt att ha din blogg för känner jag mig nere gällande företagandet så kan jag bara gå in hit, bli inspirerad och köra igång på nytt 😀

 • så kul att läsa. jag hoppas verkligen att det kommer gå asbra för stylemood 2018! 😀

  sv; ja det tycker jag också att det är. rosa och röda läppstift är nåt jag använder mycket 🙂

  härligt att höra att du också hade en helt fantastisk julafton och julhelg 😀

  hehe ja det är ju många som tar bort granen redan till nyår 🙂 får se om min åker bort i helgen eller början av nästa vecka. det beror på när jag orkar ta bort en. haha ;P

  jag hoppas att du hade en fantastisk nyårsafton fina du och att 2018 har börjat bäst för dig! 😀 kramar <3​

 • Dessa inlägg är verkligen extremt roliga och läsa och jag tror verkligen du kommer lyckas med ditt mål innan April. och jag längtar också tills du öppnar butiken i vår för då kommer jag på besök och sitter och dricker kaffe ute i värmen! 🙂 Du är grym men det visste du redan va? 😉 PUSSS!! <3

  • Åh vad bra att du tycker det, för de är riktigt roliga och göra då jag själv får översikt på hur jag förbättrats, utvecklats och gjort för resultat! 🙂 OcH JAAAAA, i vår kommer du och dricker kaffe i vårsolen vid butiken, det är redan bestämt nu! BÄSTA DU!! <33 PUSSS!!!!

 • Du är verkligen så grym 🙂 du har ditt mål där framme och du kooooommmer ta dig dit.Det kommer du minsann se till!! =)

 • Jag är så glad för din skull att det går bra. Någon gång önskar jag att jag har tillfälle att titta in i din butik. Bor lite långt ifrån men en semester någon gång kanske gör det möjligt. Man vet aldrig 🙂 Kram

  • Tack snälla du, det värmer så att höra. Åh det önskar jag med att du har, som du säger så kanske det kan bli en semesteravstickare någon gång! Du är så välkommen! 🙂 Kram

 • nej men va glad ja blir för din skull grattis o va skönt som du säger sitta på ex julsaker
  fina du kramar o ha en fin fortsatt trettondagshelg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *