VÄLKOMNA TILL NYA WWW.STYLEMOOD.SE

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se
Om ganska sådär exakt två timmar så lanseras min nya webshop (StyleMood 2.0) och det känns rentav lite pirrigt! Jag har jobbat stenhårt med den de senaste dygnen och först nu är jag färdig och har korrektur-läst och redigerat det sista. Och samtidigt som lanseringen av den förnyade webshopen kommer det gå att förbeställa de första av 2018’s nyheter från StyleMood’s sortiment. Hur kul? Så in och kika efter 00:00 (3/1), spana in en del av vårens sortiment, förbeställ era favoriter och kommentera gärna vad ni tycker! Känns bra att börja året så här, maxat på alla fronter både när det kommer till inköp (har redan lagt produktordrar hela vägen fram till maj och sprängt halvårsbudgeten), inspiration, power och höga mål! 2018 ska bli ett fantastiskt företagsår och jag är målmedveten. Besök den nya shopen på www.stylemood.se!
Dessa snygga handgjorda lattemuggar i svart/vitt för 99 SEK/ST hittar ni HÄR.
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!
 

0 svar på ”VÄLKOMNA TILL NYA WWW.STYLEMOOD.SE”

  1. Jävlar va snyggt det blev 😀 Älskar att du har en presentation om dig själv. Jag som jobbar mycket med företag tycker att företagens "om oss" är extremt viktiga och du har lyckats så bra 😀 Älskar färgerna och typsnitten 😀

    1. Tack snälla du, vad glad jag blir att du tycker det!! 😀 Är supernöjd själv! Ja, men sånt är verkligen så viktigt, det håller jag med om och det känns mer personligt om den är skriven utifrån ens egna ord och vision om företaget. 😀 Tusen tack fina!! Angående menyn på engelska så har jag valt att ha det så (har alltid haft engelska där XD) för att jag tycker att det är snyggare än de svenska "kök", "badrum" osv, men jag är väl medveten om att du har rätt i frågan angående vad som sig bör utifrån språk-användningsregler. 😉 Hoppas du tycker om det ändå! <3

  2. En sak jag såg nu är att kategorierna står på engelska medan all annan text är på svenska. Det hade jag ändrat då hemsidan är för den svenska marknaden sen ser det bättre ut om allt är på samma språk men det gör du som du vill naturligtvis men det kan bli förvirrande.

  3. Wow, satt uppe hela natten när jag inte kunde sova och tittade runt. Sjukt bra jobbat Johanna, detta är ett sjukt bra jobb som du gjort. Och shit vilka fina nyheter som kommer under våren. Detta år kommer du lyckas bättre, den magkänslan har jag. Tänkte på en sak. Alla bilder i just kategorin badrum. Har du laddat upp dom tidigare eller är dom nya? Har jag missat dom bilderna? Älskar ljuset och stillheten i bilderna, sååååå snygga!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *