5 NYLIGEN UPPACKADE NYHETER

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt bolag StyleMood AB –

Skäms på mig som inte hunnit sätta mig ner vid datorn för att svara på kommentarer, blogga eller slänga upp mitt traditionsenliga tisdagsinlägg, min tid bara försvinner och rinner typ mellan fingrarna på mig. Men här kommer det, bättre sent än aldrig, och ni får faktiskt ha lite överseende med mig just nu när hela dagarna, hela min hjärna och hela livet just nu går åt för att färdigställa ALLT till öppningen av min nya butik. Kassadisken renoveras och ska ännu målas i tre lager, varor packas och förbereds för flytt, varenda artikel prismärks på nytt sätt (350 olika artiklar gånger 12, 24, 48 eller annat antal), marknadsföringsmaterial skaffas, inköp planeras, mailen går varm, skylt-mått och offerter skickas, nervösa inslag över att ingen ska komma, målande av möbler som ska utlånas, deadlines som ska hållas och samtidigt sån jäkla superpepp på allt som komma skall. Bloggen får liksom komma i andra andningen nu som ni hör för jag har en miljon anledningar. Denna vecka tänkte jag bjuda på fem fina och väldigt ny-uppackade produkter som verkligen förtjänar lite extra uppmärksamhet. Se hela sortimentet och shoppa mer på www.stylemood.se!

Sena utekvällar och man sitter på altanen eller hänger ute på balkongen så är det så mysigt att tända ljus. Fina blockljus tycker jag verkligen är en fin detalj både på bordet eller byrån och dessa marmor-grå-mönstrade är så vackra.
Blockljus 15cm, 89 SEK / Blockljus 7,5 cm, 49 SEK
Stråhattar är verkligen så somriga och jag tycker att de är lätta att ha med på semestern. Så snygga till strandoutfiten eller att bara ha hängandes på en knopp-list rent av!
Stråhatt, 149 SEK
Jag är ju så svag för trämöbler och dessa småpallar var bara tvungna att komma in i butiken när jag såg dem. Finns i både denna variant som syns på bilden och i en mer rund variant, gjorda helt genomgående av teak-rot.
Träpall, 449 SEK
Hur fina är inte dessa då? Mitt sortiment har verkligen temat ”trä” och innehåller naturliga material, vilket också syns i kategorin av alla olika köksredskap som finns i lager just nu och dessa salladsbestick från ERNST går inte av för hackor. SÅ SNYGGA!
Salladsbestick ERNST, 349 SEK
Ni älskade ju kannan i detta mönster som jag visade för några veckor sen och nu finns det alltså små krukor att matcha kannan med! Hur söt?! Krukorna finns i två storlekar, här är den minsta varianten som passar bra till kryddväxter.
Kruka Mönstrad (S), 59 SEK

28 svar på ”5 NYLIGEN UPPACKADE NYHETER”

 1. Förstår dig, du gör ju så mycket annat med 🙂 Vi finns ju kvar här, ta det när Du hinner/vill<3
  Heja Dig med allt Du gör, Du är grym med ditt företag!

  Sv: Men taack så mycket<3 Det värmer 😉

  Kramar!

  1. Ja nu är det väääldigt mycket 🙂 Det har du rätt i och får ju prioritera det andra ett tag nu <3 Tack så mycket fina du!

   Kramar

  1. Tack snälla du! Haha ja men självklart, jag kan fixa en sovhörna åt dig, haha!! 😉 Kram fina <3

 2. Jag förstår att bloggen kommer i andra hand, spännande saker du har framför dig! Himla fina produkter, gillar Ernst produkter mer och mer 😀

  1. Ja det blir lite så nu när jag har så himla mycket kul framför mig i veckan! Tack snälla, vad kul att du gör det 😀

 3. krukan så söt
  ja u ibland skulle man ha dubbelt me timmar per dygn . nu förstår ja du inte hinner med allt nya
  men det kommer et me

  1. Ja den är så himla söt 🙂 Eller hur, så är det ju verkligen, så nu blir det lite mycket 😉

 4. Åh, Johanna, det låter som att du har en mycket kreativ och intensiv vardag just nu. Härligt, men uttröttande kan jag tänka mig. Stort lycka till med allt inför öppningen. Kom ihåg att ta vara på dig. <3
  Varorna du visar är så fina.

  Svar: Tack så mycket för din kommentar!

  Kram

  1. Ja det har jag verkligen, men ack så roligt det är. Tack snälla Jasmine för det och för omtanken, jag försöker pausa i små stunder emellanåt. <3

   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *