SNAPSHOTS FROM WEEK 23

Vecka 23 var en härlig vecka med en mix av egentid, första doppet, kvällsbad, sambon och jag-tid, roadtrips, inköps-ordrar till nya buiken, vunna budgivningar och en massa jobb. Hann verkligen få med allt och lite till i veckan känns det som nu när jag summerar den! Måndagen startade vi (sambon har ju ännu semester) med en förmiddagsfika på Själsö Bageri och gled sedan norrut på roadtrip. Så mysigt! Jag hann sätta mig med inköp sedan på kvällen och få till de sista beställningarna inför invigningen av min nya butik som är nästa vecka, så nu är i princip hela sommarens sortiment beställt och det mesta snart även levererat till lagret, vilket känns så bra.

Under tisdagen fyndade jag ett bord som vi fick hämta upp på kvällen, köra ut till lagret och på onsdagen hann jag mellan jobb, samarbeten och innan ett dopp i en sjö, slå ihjäl två timmar på stranden. Så ljuvligt! Nationaldagen spenderade vi ute hos mina föräldrar (jag hade öppet i butiken förstås) och pappa och Patrik gav järnet med taket, vilket de sedan kunde slutföra på lördagen. Jag har haft öppet tors-sön även denna vecka, lite lågfart men ändå helt okej försäljning och jag har mellan kundbesöken sett till att prismärka upp lagervaror, förberett packning av sånt som ska med i butiksflytten och passat på att rensa upp. Byggde även klart ytterligare ett skåp och ett sidobord som ska levereras snart, tiden för att bygga blir ju förstås lite mindre nu över sommaren då butikens öppettider istället utökas, så skönt att vara färdig med de beställda möblerna redan nu.

På lördagskvällen var vi bortbjudna på kalas och jag satt vid 21-tiden helt svettig efter att ha varit med och budat på en gammal köpmannadisk mot flera andra, SOM JAG VANN!! Har pratat om att det är just en gammal disk från en lanthandel som jag skulle vilja ha i min nya butik, ni vet en sån där bänk med massor av lådor fram och förvaringsmöjligheter för produkterna, men trodde aldrig att jag skulle ha sån rackarns tur att få fynda en i perfekt storlek (visst den kräver målning och lite kärlek för att piffas till), inför nyöppningen. Så gissa om jag var ivrig på att hämta den när jag vaknade på söndagsmorgonen och sambon (som kanske inte är lika road av mina inköps-turer denna vecka) hjälpte mig. Den blir perfekt och jag är så kär i den (kan man bli det i en gammal halvrutten köpmannadisk tänker ni?), så nu under veckan ska jag se till att skrapa rent, grunda den och måla innan jag byter bänkskivan och sen så är den redo för att sättas in i NYA butiken!

Förutom årets första dopp så njöt jag och karln även av flera dopp längs Gotlands västra stränder. Så himla härligt och en lyx att alltid ha nära till havet, så som vi har här på Gotland. Nu är jag riktigt redo för ny vecka (eller ja den har ju redan börjat med en lugnare måndag) och jag har MASSVIS att pricka av från attgöra-listan inför öppningen i nya butiken nästa vecka. Känns fint att veta att det är sista helgen i gamla butik, lite sentimentalt eftersom det var där storyn om en fysisk butik fick sin början för StyleMood, men nu är jag så redo för en utveckling av just den biten med större lokal, fler möjligheter, en lång sommar och ett större sortiment! Som jag längtat.

32 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 23”

  1. Det har det verkligen varit! 😀 Jag är impad själv, badar aldrig här hemma i Sverige och familjen var helt i chock när jag sa att jag badat flera gånger 😉

 1. Låter så härligt! 🙂 Och toppen att din karl har semester, mysigt<3
  Den där bilden på dig är så sjukt fin<3<3

  Massa kramar!

  1. Det var det verkligen 🙂 Ja så mysigt med lite mer tid för varandra <3 Men åh tack så mycket vännen, vad snäll du är! <3 Kramar!!

 2. nej men vilken tur gumma
  ja ibland måste man ha det oxå ja verkar kommit i en andra vevan med otur nu
  o nej dessutom ingen kisse har kommit hem så jobbigt

 3. Älskar att du haft en fullfart vecka och att det kommer fortsätta med fullfart, men snart kommer jag och hjälper till. Ska avlasta dig!! ❤️ Och underbart att du vann, det kommer bli super fint i butiken! Kärlek från din sjuke kompis ombord 😂

  1. Ja det är verkligen så mycket på gång nu med allt!! Det ska bli så kul nästa vecka när vi får jobba tillsammans, längtar så mycket! <3 Ja kommer bli så himla fint, ska visa dig när jag målat!! KÄRLEK till dig och bli FRISK nu min kompis <3

  1. Ja var så skönt faktiskt, jag brukar aldrig bada i Sverige (har blivit sån badkruka på sistone) men i år tar jag igen det! 😀 <3

  1. Åh absolut, den ska jag visa upp så fort den står färdig i butiken under nästa vecka! 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *