ALLT SOM SKA HINNAS MED

Om bara 12 dagar är det julafton. Dagen då vi, åtminstone i min omgivning och familj, njuter av umgänge, skålar, äter gott, byter julklappar, glädjs åt varandras överraskningar, proppar i oss för mycket godis, skrattar och håller ihop. Jag älskar det och jag är så tacksam att jag har fått växa upp, och ännu i vuxen ålder, har just såna där trygga, mysiga och kärleksfulla julafton:ar. Ser så mycket fram emot julhelgen redan nu!

Men innan dess så har jag minst 4st jobbpass på Transportstyrelsen att genomföra, packa paket varje dag till jul allt efter att beställningar som kommer in, ordna en omgång till med nötfria rocky roads, lägga två sommar-order (man måste vara ute i god tid i min bransch), fortsätta planeringen av början 2019 och få klartecken på några grejer som jag håller på med, skriva två samarbeten, bokföra fram till dagens datum, ha öppet i butiken fem dagar och hinna gå till banken för lite rådgivning kring företags-försäkringar och betalningsmetoder. Mycket som händer och jag har tankarna på höga höjder inför 2019 nu, ska försöka få ner allt och mina nya mål i ett inlägg som ni ska få läsa.

20 svar på ”ALLT SOM SKA HINNAS MED”

 1. åh så fint
  nu va det nytt på sidan hur den såg ut?

  ja ändrar ja oxå i bland det är lite skoj

  skickar en kram o ha en fin morgondag

  1. Ja, fattar det knappt själv med det går så fort 🙂 Ja, 24-26 tänkte jag försöka koppla av och ta ledigt 😀

  1. Ja det är den 🙂 Det är så när man är egenföretagare i min bransch, men det är kul 🙂

 2. Det är mycket ser jag!
  Själv har jag inte särskilt mkt alls att göra innan jul. Lite projekt på jobbet men då jag blir kvar här i Spanien så är det inte lika mycket planering och fix som vanligt

 3. Wahhhht? Redan 12 dagar kvar eller nu är det väl säker mindre… 😮 Känns sjukt att jag varken är taggad eller har julkänslor. Men det låter som du har bra saker som ska göras fram till julen och hoppas du hinner med allt. Jag är taggad på att få träffa dig!!! <3

  1. Haha ja nu är det bara åtta dagar kvar vännen 😉 Du får bli peppad när du kommer till ön och vi kan ha vinkväll och hänga!! 🙂 ÄR SÅ TAGGAD på att ses snart!!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *