JULKÄNSLAN ÄR TILLBAKA

 Jag har haft en så mysig fredag. Efter fyra dagar med jobbpass både på TS och för företagets räkning, så unnade jag mig några timmars ledigt idag för att ta en fika och gå en sväng på stan med mamma. Så skönt och jag fick ”peka” ut och prova mina julklappar som jag ska få på julafton, jag behövde bland annat ett par vardagsboots, nya underkläder och träningsdojjor (slitit ut mina gamla med allt traskande). Hann även att prata försäkringar och få offert på banken och förbereda inför nästa veckas bankmöte, sen har jag postat beställningar och svarat på jobbmail. Nu är jag så redo för att sätta mig med bokföring resten av kvällen och för den kommande jobbhelgen i butiken med glada kundbesök, mys och fixande.

Och jodå, nu har julkänslan hittat tillbaka till mig igen. Igår seglade stora snöflingor ner från himlen i flera timmar, även om det inte fastnade på marken så gav det hopp och här hemma har vi fixat till det med lite röda detaljer, en ny ullpläd och fina sammetsgardiner i grått. Dessutom har jag slagit in alla julklappar (ska bara dekoreras lite), sambon är väldigt nyfiken på vem det största är till men det får han ju snart veta, och jag upplever att jag känner sån ro inombords fast att jag ännu har mycket på att-göra-listan innan julafton kommer.

14 Replies to “JULKÄNSLAN ÄR TILLBAKA”

 • gillar ert bord o mysig på
  tycker du det är svårt att köpa klappar o till vem =
  ja har maken o sonen har inte köpt nån men killar är så svårt tycker ja
  lite jul könsla lyssnar på megapol på radion alltid julmusik då får ja feeling :S

  kramar fina o fin lördag kram

  • Ja visst är det fint, vi är så nöjda 🙂 Hehe ja, det gäller att komma på något bra 😉 Mysigt med julmusik! Kramis

 • Så skönt med en stunds ledigt och göra lite annat 😉 Det är såå välbehövligt ibland <3
  Låter mysigt 🙂
  Härligt att julkänslan är åter 😉

  Ha en riktigt fin helg!

  Kramar

  • Ja, det var en fin fredagsstund 🙂 Verkligen <3 Ha en fin start på nya veckan vännen! Kramar!

 • Helt rätt att unna dig lite ledig tid 🙂 Och så mysigt det lät och bra utpekande av klappar 😀 Hoppas du har en fin kväll nu <3 Kramis

  • Ja, det var skönt 🙂 Hihi, ja, alldeles perfekt när man vet vad man behöver och då kan önska sig 😀 Hoppas du haft en fin helg <3 Kram

  • Ja, det var mysigt och kul att hinna prova och visa vad jag behöver och önskar mig 🙂 Jaaa, nu har det kommit lite mer, såååå mysigt!! <3

 • Vad härligt att julkänslan har kommit tillbaka till dig, speciellt nu när julen närmar sig med stormsteg 🙂

  Åh vad roligt att ni också ska till Lofsdalen 🙂 Det är ju så himla fint där, ni kommer säkert få det jättebra där.

  • Ja, så härligt och ännu mer nu när snön kom också 🙂

   JA, ska bli supermysigt och kul! Det hoppas jag, längtar såå mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *