SNAPSHOTS FROM WEEK 50

Och så har ännu en vecka av 2018 passerat och nu är vi verkligen på slutspurten! Jag är så redo kan jag säga, känner mig färdig med 2018 och är så hungrig på nystart och det är vad det verkligen ska bli, i flera olika former, nu när 2019 börjar.

Men för att återkoppla till vecka 50 och veckans snapshots, vad har jag hunnit med och gjort då? Jag har jobbat fyra pass på Transportstyrelsen, tränat, fått tillbaka julkänslan, packat massa beställningar, varit på möte kring försäkringsoffert och slagit in alla julklappar. Har gjort halva bokföringen och till och med lite mer, företagsplanerat för 2019, genomfört 2-3 samarbeten, drömt stort och sagt det högt samt tryckt i mig alldeles för mycket rockyroads-godis och varit några timmar på stan med mamma. Under helgen har jag förstås stått i butiken, som jag möblerat om ytterligare en gång och haft mysiga besök av kunder. Det har även snöat flera gånger de senaste dagarna och även om det inte har fastnat på marken än så är jag så glad för att vinterkänslan finns i luften och att hoppet om en vit jul fortfarande finns. Och ja hörrni, om drygt en vecka så firar vi ju den igen, JULEN!

26 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 50”

 1. Hur går det för butiken nu under julen? Hoppas att du får mycket besök 🙂 Och helt galet va fort tiden har gått! God Jul på dig finaste du 😀 Nästa år kickar vi mer ass 😉

  1. Det går alltid lite bättre såhär kring högtider än vad det vanligtvis gör på lågsäsong, så det är kul 🙂 Och till helgen har jag extraöppet för sistaminuten-shopping 😉 Godjul fina du och jaaa, fan vad vi ska rocka 2019 😀

 2. Kul att läsa om din vecka! Du bjuder på många inspirerande bilder. Önskar dig ett bra avslut på året!

  Svar: Tack, roligt att du gillar min juliga tändsticksask!

  Kram

  1. Tack snälla du och vad kul att du tycker det! Ha ett fint avslut på året du också.
   Kram

 3. Det går så fort nu, känns sjukt att det är jul om en vecka bara 😉 *ler*
  Du är så duktig med allt Du gör<3

  Kramar till dig!

 4. Låter som en bra vecka ändå! Ja, älskar innerligt nu att vi kommer ha en vit jul förhoppningsvis iår. Nyss har det kommit rätt mycket snö ändå skönt nog och hoppas innerligt att det ligger kvar eller kommer att komma till Stockholm där vi kommer att fira vår julafton i år igen! 😀

 5. Vad kul att du känner dig redo för nästa år 🙂 Jag har inte kommit dit än men förhoppningsvis känner jag mig redo att lämna 2018 snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *