JAG HAR HEMLIGHETER

Ny vecka och jag känner bara att nu jäklar kör vi, sista veckan innan julafton! Jag har så mycket på gång, flänger på möten, sitter i samtal, mailar och försöker lösa frågor som uppstår mest hela tiden, så just nu tisslar och tasslar jag med hemligheter för att kunna presentera dem för er och resten av min värld inom kort. Dessutom håller jag på med min redovisning hela kvällarna och har snöat (sammanträffande) in mig på siffror och resultat, samtidigt som jag gått från att bara ha tre halvdagar under veckan att jobba på Transportstyrelsen, till att dubbla antalt och klämmer istället in 6 pass. Fick dock avboka min tandläkartid, men det var det värt och jag ska mot slutet av veckan sedan tillbringa helgen i min butik (fredag-söndag), för sista julklappsförsäljningen. Hallelujah det känns att man lever, minst sagt, och jag längtar så tills jag kan dela alla hemligheter med er här i bloggen också!

28 svar på “JAG HAR HEMLIGHETER

  1. Tack snälla 🙂 Ja, det har det verkligen varit den här veckan och det gör jag, känns så kul 🙂

  1. Vad kul att du tycker det, ska bli sååå kul att berätta! 😀 Det tänker jag absolut ha, det behövs känner jag :*

 1. Grymma du ..<3
  Fattar inte hur Du hinner, klart impad av dig 😉 *ler*
  Låter så spännande allt, man blir ju nyfiken 🙂

  Sv: Tack för att Du delade med dig<3

  Kramar!

  1. Men åh tack <3 Haha, fattar inte själv hur jag gör ibland, men det går ju tydligen 😉 Ska berätta snart, är såååå pirrig!! 🙂 Kramar!

  1. Ja, det är ju lite extra kul när det är hemligheter och stora saker på gång! 😀 Hoppas helgen blir fin! Kram

 2. Så härlig energi! Hoppas att veckan och helgens försäljning har bidragit till positiv utveckling för ditt företag. 🙂
  Önskar dig en värmande jul!

  Svar: Tack för din kommentar.

  Kram

  1. Det har jag verkligen och så pepp på 2019! Tack, det har varit trögt idag men hoppas det kommer igen lite i mellandagarna 🙂
   Ha en fin jul! Kram

  1. Hahah det är ju inte hemligt för dig för du vet ju redan 😉 Tack för igår finaste du <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp