ÄLSKAR NU:ET

Har inte haft ro nog att koncentrera mig på bloggen senaste dygnet utan försökt få utlopp för alla mina idéer och planer som bara spritter runt i huvudet, det händer så mycket i min företagsbubbla och det är verkligen en tid som jag inte vill ta för givet, utan njuta av. Färgkollektionen är släppt så nu letar jag efter stolar/skänk att måla, två nya möbler lanseras i min egna kollektion denna vecka (kan avslöja att det är en mindre variant av skåpet ”VÄSTERGARN” och ett sängbord/pall), jag har två skåp att färdigställa för kunder som kommer i slutet av månaden och hämtar och så är det ju storhelger på igång, vilket betyder att jag får några lass med varor inom två veckor. Utöver detta så bubblar idéer om fotograferingar, planer på hur jag ska driva marknadsföringen och samtidigt så sorteras lagret och det köps in MASSOR av nytt inför butiksflytten (alltså om EN månad sker det typ).

Imorgon ska jag försöka sova åtminstone en kvart längre, ta en lång powerwalk, få undan lite bokföring och ta mig iväg på en loppistur i stan. Sambon går av nattskifts-vecka tidigt imorgon, så jag tänkte att vi skulle ha myskväll med en god pasta och så ost/charkisar till efterrätt!

28 svar på ”ÄLSKAR NU:ET”

  1. Ja, det är ljuvligt! 🙂 Blev inte så mycket längre, för gick upp 10 över 7 ändå 😉 Brukar gå upp mellan 06.30-7.30, vaknar av mig själv då 🙂

 1. Så härligt det lät med eran myskväll! 🙂 *leer* Ha det riktigt härligt :)<3
  Sv: Tack Fina DU<3 Tycker som du 🙂

  Många kramar!

  1. Ja det var så mysigt och gott 🙂 <3
   Hoppas du har en fin start på nya veckan vännen 🙂 Kramar!!

  1. Ja eftersom det är mycket mer turister på Gotland då, så blir det automatiskt merförsäljning vid storhelger 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *