ATT SE SINA EGNA FRAMSTEG

Det är så kul med er respons när jag skriver om mitt företag och publicerar kvartalsuppdateringarna, utvecklingen och hur jag tänker för att jobba framåt. Att vara egenföretagare är ingen enkel match och eftersom jag driver ett handelsföretag så handlar det ständigt om att få försäljning, material, varulager och inköp att rulla i en fin balans och att lära sig konsten om hur det förändras under tiden på året. Det senaste året har jag valt att vara hemma och leva snålt (och maxat på det med en vår med studier) för att kunna satsa allt på att bygga en stabil grund med arbete kring att odla kundrelationer, genomföra en uppstart av fysisk butik att ha året om och för att skapa en utveckling som nu går att fortsätta att jobba fram med nya verktyg. Jag har en dröm om att kunna leva på det jag själv har byggt upp, för jag vill verkligen leva och jag tror att man får lycka genom att uppfylla sina drömmar, och det får ju förstås ta den tid som krävs för det är jag beredd att kämpa för. Idag skickade min bästa vän en bild och skrev ”TÄNK vad du har byggt upp på ett år!!”, som en påminnelse hur långt jag kommit från dess att den där bilden togs för ett år sen i ett tråkigt garage med fattigt sortiment inför mitt första popup-store-tillfälle (som givetvis då kändes som ett stort steg), till idag då jag istället driver en året runt butik, har ett sortiment med över 200 artiklar, snart redan har uppnått en försäljning för 2018 på samma siffror som jag gjorde på hela (lyckade) fjolåret och har fått stammisar som ständigt besöker min butik eller webshop. Ja, tänk va! Den peppen jag känner ikväll är lite utöver den vanliga måste jag säga.

Patrik jobbar nätter fram till onsdag och sen går han på semester och jag har precis jobbat 13 dagar i sträck. Varvat ner genom att gå en powerwalk på 8 km i solnedgången och ska ta tillvara på en ledig söndag imorgon, det blir dundermysigt.

35 svar på “ATT SE SINA EGNA FRAMSTEG

 1. Du ska verkligen vara stolt över dig själv. Det tar enormt mycket tid att kunna bygga upp sitt företag och jag tror stenhårt på att du kommer lyckas. Du är väldigt service minded och det kommer i slutändan vara det som får dina kunder att komma tillbaka :*

  1. Det är jag och extra stolt när jag blir påmind om hur långt jag kommit på bara ett år. Det tar sån tid och kraft, men jag vet att det kommer vara värt varenda minut i slutändan och jag brinner ju verkligen för det jag håller på med. Tack för peppen!! :*

  1. Åh vad kul och höra att du gillar när jag skriver om mitt företagande, tack! 🙂 Ja, så skönt, hoppas du har en fin tisdag! <3

 2. Å det är så viktigt att kolla bakåt lite och se vad man faktiskt har åstadkommit och jobbat fram! Det är ju fantastiskt 🙂 Sträck på dig! Ha en fin dag, kram

 3. Åh det är ju så viktigt att kolla bakåt lite och se vad man faktiskt har åstadkommit och jobbat fram! Det är ju fantastiskt 🙂 Sträck på dig! Ha en fin dag, kram

  1. Det är det verkligen, tänk hur mycket lättare det är att se framstegen då! 🙂 Tack snälla, det gör jag! Njut av dagen! Kram

 4. Otroligt bra jobbat. Det är inte alla som klarar det! Jag kommer säkerligen handla något mer vid ett senare tillfälle. Jättebra att webshopen finns 🙂 Kram

  1. Tack snälla och vad kul att du lär göra det, du är så välkommen med fler beställningar i webshopen 🙂 Kram

 5. Mycket hårt jobb bakom kan jag tro men du gör det så bra och har sådan koll <3 Jag önskar man hade ditt driv lite oftare, du utstrålar alltid så mycket energi 🙂 Kram och ha en toppen dag <3

  1. Ja det är det verkligen och jag har fått kämpa och kämpar ännu <3 Åh gulliga du, det tar jag som en komplimang! 🙂 Kram på dig fina <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp