ATT VÅGA UTVECKLAS

Jag söker mig ständigt till utmaningar och olika mål. När jag uppnått något så skapar jag nya visioner att sträva efter och så har det alltid varit, även i alla mina tidigare yrkesroller. Jag har alltid velat ha ansvar och tagit mig fram genom att lära mig allt och lite mer, att se till att befinna mig i en utvecklings-process hela tiden och vågat ta för mig för att få visa fram fötterna. Jag visste att jag ville starta företag, så jag gjorde det, jag sparade alla mina pengar och reste jorden runt ensam, jag vågade tro på utveckling och att jag skulle kunna ha ett företag som omsatte över 100 000 kronor/året och ja det gick det med. Just den där strävan efter ständig utveckling och att jag vågar ta för mig in i en ny bransch, i det jag gör och vill bygga upp är en av mina bästa egenskaper och jag är tacksam för att jag har den, för den skapar DRIV. Drivet som jag behöver så väl i livet som i rollen som egenföretagare.

En sak som jag verkligen har utvecklat det senaste året är min fotografering av produkter. Jag känner mig säkrare på vad bilderna ska förmedla ut till kund, samtidigt som jag har blivit trygg i min egna fotostil och hittar allt fler miljöer, vyer och detaljer som ger bilderna det där lilla extra. Det har blivit ett viktigt verktyg för att klara av konkurrens, få bilderna att se proffsiga ut och framför allt för att kunna inspirera på det sätt jag vill med produkterna i mina sociala medier. Här nedan ser ni några av alla bilder på mina just-nu-favoriter i butiken!

40 svar på ”ATT VÅGA UTVECKLAS”

 1. Så bra (och viktigt) att våga utvecklas och ta steget till att göra något lite annorlunda, och på så sätt hitta sin nisch och väg 🙂 Jag tycker du är superduktig med produktfotona, klår de flesta 😉 Stor kram

  1. Eller hur, man får inte glömma det och våga utmana! 🙂 Tack snälla för det, vad glad jag blir för den kommentaren! <3 Kram

 2. Det är en skön och härlig känsla när man följer sina drömmar och kan faktiskt förverkliga dem.
  Jag beundrar det, det är starkt och modigt gjort och dina bilder är fina så nöjd ska du va 😀

  1. Ja det är det verkligen och tror att det är så man blir lycklig och skapar sitt egna välmående. Tack snälla och vad kul att du tycker att mina bilder är fina! 🙂

 3. Så mycket fint du har!! Du borde dela ut en rabattkod till dina läsare 🙂
  Svar: Roligt att du tycker det, skall försöka hålla hårdare på fem fredagsfakta, haha.

  1. Ja, det är det verkligen och jag tror att det är allra viktigast för ens egna välmående att våga göra det.

 4. Vilken fantastisk inställning du har. Tror det är lätt att fastna i det där bekväma, bekanta annars. Jag jobbar konstant med mig själv att tänka likadant för att alltid utvecklas och ta mig framåt. Det är superläskigt men livsviktigt 🙂

  1. Tack snälla och ja, det tror jag med, men det är viktigt att våga jobba med sig själv och göra förändringar för att man faktiskt ska få utmana och nå sina drömmar för en utveckling tycker jag 🙂 Det låter så bra och som du säger, livsviktigt! 🙂

 5. Wow. Verkligen tufft att våga sig på en jorden runt resa ensam. Det skulle nog jag aldrig våga. Så kul att du uppnår målen du sätter. Jag älskar dina bilder och det du förmedlar. Jag vill köpa allt! haha

  1. Ja, det var det häftigaste jag har gjort och förstår att det inte känns självklart för alla. Tack snälla och vad kul och höra, då vet jag att jag är på rätt väg!! Haha! 🙂

 6. Du är jätteduktig på att fota och får det att se så stilfullt ut <3 Man blir lockad av bilderna och det är ju hela meningen 🙂 Skulle kunna handla hur mycket som helst hos dig, fanns massor jag ville ha. Kram och ha en fin dag <3

  1. Tack vännen, vad glad jag blir att du säger det <3 Och ja, det är ju för att inspirera till köp såklart, så det känns bra att jag blivit bättre på just det 🙂 Hihi, vad du är rar och så kul att du gillar mitt sortiment! Kram på dig <3

  1. Varsågod 🙂 Tack snälla, vad glad jag blir att du tycker det 🙂 Och ja, fotografering är ju så kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *