SNAPSHOTS FROM WEEK 31

Vi är redan inne i högsommarens sista vecka, hur fort passerade inte den här säsongen? Jag har under senast veckan börjat få sug efter höstmys och härliga myskvällar inomhus och stämningen förhöjdes när det drog in lite moln över öjn och kvällarna nu börjat bli mörkare. Rent försäljningsmässigt blev det lite av en besvikelse, jag hade hoppats på lite mer, men samtidigt så var det först den gångna veckan som jag slog försäljningsrekord med högst försäljningssumma på en dag så det får jag glädja mig åt. Sambon och jag har varit iväg på kalas x2, vi har tagit första doppet och även andra med, pratat om självförtroende och att unna andra, vår nylagade bil har pajat igen och så har vi hunnit käka en söndagslunch på Isola Bella by the Sea. Jag bestämde mig för att ta en tvådagars-ledighet och hålla stängt över söndagen och måndagen för att få åka på roadtrip, sova över i bilen på Fårö, käka hämtpizza med utsikt över vattnet, mysa med Patrik innan hans semester tar slut, hänga med på kräftskiva och bara få koppla bort jobbet lite, vilket var både behövligt och väldigt skönt. Det blev en härlig vecka trots att bilen strulat igen, försäljningen inte kändes riktigt 100 och jag har känt mig trött i kroppen. Nu har jag dundrat in i sista högsäsongs-veckan efter mina lediga dygn, klarat av ett möte via datorn på morgonkvisten, tränat och öppnat upp i butiken för dagen.

35 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 31

  1. Det låter som du haft det riktigt bra, och du gjorde ju faktiskt helt rätt i att ha stängt en extra dag för att du skulle få lite extra ledigt, så förtjänt <3 Fina bilder med 🙂 Ha det så bra, kramar

    1. Det har jag haft och ja, jag kände det med, det behövdes <3 Tack snälla 🙂 Njut av resten av veckan vännen, kramar!

  2. Men så härligt!! Hoppas det blir ordning på bilen och försäljningen ökar nog nu när man blir inspirerad av höstens alla detaljer 🙂

    1. Ja, den där bilen känns hopplös just nu men snart så och det tror jag nog, hösten och JULEN kommer bli grym hos StyleMood! 🙂

  3. Jag har också börjat längta till hösten, längtar verkligen tills man kan ha tjocka, mysiga tröjor, kan dricka varma drycker och mysa med tända ljus och filtar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp