BIRTHDAY GIRL!

Det är min 25-årsdag! Vaknade upp här hemma hos mina föräldrar efter en kväll av firande med vänner, släkt och familjen, verkligen så lyckat, gott och trevlig stämning så vi satt kvar runt långbordet till efter midnatt. Jag har många fina människor som berikar mitt liv genom att finnas runt omkring mig och det är jag så tacksam för. Tror det här har varit en av de bästa veckorna rent företags- och karriärs-mässigt, jag har nätverkat och fått vara i min sanna roll, tackat ja till unika projekt och möjligheter och känt mig i mitt esse, för att jag trivs med att lämna det där tjugonågonting-ung. Nu börjar ju livet, nu är jag 25 och redo för allt!

Vi ska fortsätta firandet idag i lite mindre skala, jag jobbar i min butik några timmar och sen har vi fikagäster inbokade hemma i lägenheten. Ikväll tänker jag bara ligga på soffan och äta godis, se serier och halvsova medan Patrik jobbar sista natten för veckan och imorgon ska vi vara lite lediga tillsammans innan jag drar igång en ny vecka där jag har så mycket pirrigt, kul och stort att berätta för er!

16 svar på “BIRTHDAY GIRL!

  1. Tusen tack och ja, det är ju så kul med födelsedag! 🙂 Haha, ja men dom planerna gick i stöpet för det blev strömavbrott 😉

 1. Låter som en toppen bra start på födelsedagen och låter som du får en fortsatt bra dag. Stort grattis till dig igen bästa Johanna! <3 25 år, redo för allt känns underbart!

  Väldigt vacker bild med siffrorna!

  1. Ja, det var det och det blev en lugn och skön dag 🙂 TACK BÄSTA DU, nu jäklar börjar livet!!! <3

 2. En så oerhört härlig bild på dig! Hjärtliga gratulationer på din 25-årsdag!

  (Sent) Svar: Tack för din visade omtanke. <3 Jag kan relatera till mycket av det du själv skriver om när det handlar om att jämföra sig med jämnåriga.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp