BOKA IN ETT OFÖRGLÖMLIGT ÄVENTYRSSPEL

– Inlägget är sponsrat i samarbete med amazingescape.se –

Boka in ett oförglömligt äventyrsspel

Samla ihop familj, vänner eller kollegorna till en rolig och lärorik aktivitet nu i höst!

Samarbete och kommunikation i fokus

Boka in ett äventyr och upplev Escape room i Stockholm. Ni kommer garanterat inte att ångra er. Escape room Stockholm erbjuder en mängd olika spännande äventyr som tar er på en oförglömlig resa genom tid och rum. Det gäller att hitta olika ledtrådar som är gömda och med hjälp av dessa lösa mysteriet som gör så att ni lyckas fly innan tiden tar slut. Här står samarbetsförmåga och kommunikation i fokus. Ni kommer med största säkerhet att hitta oanade talanger och förmågor hos varandra.

På Escape room Stockholm kan ni välja mellan så väl inomhusspel som utomhusspel. Om ni är en stor grupp väljer ni utomhusspel, som har kapaciteten att ta emot fler deltagare – ända upp till 132 stycken kan ni vara i exempelvis utomhusäventyret ”Agent 21”.

Det här är en perfekt aktivitet som inte kräver några förkunskaper. Alla kan deltaga utifrån ens egna förmågor.

Något för alla

De roliga utmaningarna som ni ställs inför på Escape room Stockholm blir till ett oförglömligt minne i livet. Här är det kreativa tänkandet viktigt. Tänk utanför boxen och lyft på den där kudden i soffan eller kika bakom tavlan som hänger på väggen. Låt ingenting gå er förbi. Det här är ett oerhört roligt sätt att träna upp så väl kommunikationsförmågan som samarbetsförmågan på. Det gäller att vara kreativ och hitta på innovativa lösningar. Allt detta är förmågor som är guld värda även i alla andra sammanhang i livet.

Här stärker ni banden med varandra, oavsett om ni är familjemedlemmar, vänner eller kollegor.

Välj det äventyr som passar just er allra bäst. Här finns något för alla, oavsett om ni är nybörjare eller redan erfarna escapers. Du hittar en mängd teman med olika svårighetsgrad. Skynda dig att boka in det perfekta äventyret!

2 Replies to “BOKA IN ETT OFÖRGLÖMLIGT ÄVENTYRSSPEL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *