DEKORATION I KÖKET

En fantastisk start på veckan och det känns väldigt härligt. Jag började måndagen med ett träningspass och sedan en loppisshopping-tur tillsammans med mamma innan vi avslutade med lunch här hemma. Hittade ganska mycket plagg idag och dessutom spontanköpte jag en vacker gammal skänk (tack och lov att mamma har stor bil) som jag planerar att måla i en av mina kulörer förstås och placera på en bra plats någonstans. Har en idé att den kommer passa bra till mitt nästa projekt nämligen… Så roligt att ni är flera som är nyfikna på att höra mer om det, det ska ni absolut få göra inom någon vecka eller så, jag vill bara hinna fira, planera lite till och smälta allt några dagar till själv först.

Något annat jag även hunnit göra idag är att få upp den nya hängaren i köket där jag äntligen hittat en fin plats för den och dekorerat den med några av de fina produkter som jag köpte med mig ifrån butiken i helgen. Det blev så bra tycker jag och så fint med naturmaterial, senapsgult och beige mot min varma mellangråa kulör Mafrids, som vi målade köket med i januari. En helt annan känsla än om det hade varit mot en vit och kall vägg.

12 svar på ”DEKORATION I KÖKET”

  1. Så roligt med loppisshopping! Var otroligt länge sedan jag gick på loppis men det är verkligen så kul 🙂 Extra roligt när man hittar dom där guldklimparna också.

  2. Vad roligt att det blev lite fynd! Var under helgen på lite loppisrundor faktiskt, dock var det mamma som fyndade och inte jag haha! Så fint det blev med hängaren 😀 <3

    1. Ja verkligen roligt! 🙂 Haha, du får gå ut på en loppisrunda igen 😉 Tack snälla du! 😀 <3

  3. Vi har inte riktigt samma inredningsstil men jag älskar verkligen hur hemtrevligt och fint du har det! 😀 Plus hur duktig du är på inredning osv! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *