GULDFYND PÅ LOPPISRUNDAN

Det är så mycket som händer, speciellt i mitt huvud, just nu och jag har en tankeverksamhet som pågår typ non-stop. Våren är min tid, bara man överlevt januari och februari och sen känns det som att hela livet vänder och otroliga möjligheter skapas. Precis så känner jag efter denna första vecka i mars och jag ska berätta mer för er inom kort, det lovar jag. Men kan säga att det handlar om något som är SÅHÄR GALET HÄFTIGT, verkligen en dröm-milstolpe för mig som bolagsägare och företagare, för StyleMood framför allt.

Jag gjorde såna himla fina loppisfynd i tisdags när jag tog en spontan runda bland några loppisar tillsammans med en kollega efter jobbet. Hittade bland annat en assiett till min bruna samling, fyra mattallrikar och ett serveringsfat till min gröna samling som jag nu börjat på, ett set med fem uppläggningsfat/skålar + en såssnipa för ynka 30 kronor i gräddvitt, två korgar, en liten oljelampa i bärnstensnyans, en vas i samma färg, en liten oval guldram, en söt snäckskål och ett silverfat. Så mycket fint verkligen och extra roligt när man hittar så mycket när man bara ger sig ut lite spontant. Har ni loppat något på sistone?

40 svar på ”GULDFYND PÅ LOPPISRUNDAN”

 1. så skoj me fynd
  vvet du en sån oljelampa me en glas hölja på hade ja o fick utav min farmor en gång undra vva som hände me den 😀

  fin fortsatt helg kram

  1. Ja det är verkligen roligt! Åh så kul!! Man kanske kan hitta ett liknade glashölja att ha eller så funkar den nog utan 🙂 Kram!

 2. Gud känner verkligen igen det där med att tankeverksamheten går i full rulle och ALDRIG saktar ner… Fruktansvärt utmattande. Men vilka fina loppisfynd du gjort 😀 Har inte varit på loppis på så sjukt länge! Kram <3

  1. Ja fast ändå väldigt kul när det handlar om roliga projekt och grejer!! 😉 Tack snälla!! Kram <3

  1. Tack snälla! 🙂 Ja det finns många loppisställen på Gotland, särskilt på sommaren 🙂

  1. Jaaa, så himla kul, men nu får jag lugna mig tills vi fått upp kökshyllan kanske 😉 Tack snälla du för det, jag är så nöjd såå!! 😍

 3. Wooow vilka härliga och fina fynd du gjorde 😀 Gud alltså man kan hitta så sjukt mycket fint på loppisar 😍💞❤️

 4. Jag var mycket på loppis när jag var yngre men nu kan jag inte ens minnas när jag var på en loppis senast. Kanske dags att ta tag i det för det verkar vara väldigt roligt 😀

  1. Det var jag också minns jag 🙂 Åh men då ska du nog ut på loppistur för det är himla kul! 😀

 5. Så roligt att du fyndade så mycket fint! Loppis är inspirerande på många sätt.

  (Sent) Svar: Tack för orden till inlägget om vår första dag på Hawaii Big Island. Nu har du möjlighet att läsa fortsättningen.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *